Super Ape, de drum 'n' bass night van Club Mezz, staat deze keer voor veel variatie. Van Old-Skool Jungle tot diepe zware Technoid.

Thrasher en Ladylite
Knallers van de avond zijn Thrasher uit Rotterdam die met zijn harde, donkere Drum N Bass al met de grote der groten op zijn succesvolle PRSPCT-avonden in Nighttown heeft gedraaid.
Ladylite uit Brussel, de vrouwelijke DJ van de Belgische Dedkob Crew heeft al menige klote weten in te trappen met haar stuwende bassen!

Flavour en Bashment
Flavour is er een om in de gaten te houden. In de Randstad maakt hij al furore met zijn IB Bass-feesten, die aan oude Engelse raves doen denken! Verwacht van hem zwaar funkende tracks!
Bashment, ook van de Dedkob Crew, zal met een zeer relaxte ragga jungle set openen, gegarandeerd om de zonnige stemming door te zetten in de zaal… Kom maar op met die cocktails!

Bong-Ra
Bong-Ra zal zoals iedere Super Ape de zaal weer uit zijn koperen voegen doen springen. Vanavond veel unieke dubs uit de VS. Waar de US Ragga Jungle scene de Drum and Bass wereld op zijn kop aan het zetten is….

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.mezz.nl