In Club Mezz Spektrum weer een topper uit de Nederlandse techno scene. De muziek van 100% Isis is een verfrissend avontuur door het hier en nu van moderne dance. Haar stijl sprankelt van originaliteit en is 100% dance. Je herkent haar sets aan de diverse invloeden uit etnische muziek waaronder Afrikaans, Oosters, Latijns Amerikaans en dub.

Ondanks dat ze al sinds 1997 optreedt, weet iedere liefhebber hoe energiek en gedreven ze haar sets in elkaar draait en hoeveel plezier ze nog steeds heeft in optreden. Zeker de moeite waard dus om deze Nederlandse top-dj live bezig te zien!

Dacato
Muziek is echt een deel van het leven van DJ Dacato. Hij heeft een brede muzikale smaak. Oude platen uit de jaren 80, R&B, soul, pop en rock, maar zijn liefde voor dance is ongekend.
DJ Dacato richt zich op techno met al zijn varianten. Hij laat zich inspireren door artiesten als Rino Cerrone, Danilo Vigorito, Marco Carola en Paco Osuna en geeft hier vervolgens zijn eigen twist aan. Zijn sets kenmerken zich door een mooie opbouw en een spektrum van verschillende techno stijlen. Ondertonen van electro en minimal herken je ook terug in zijn stijl. Zijn brede keus spreekt techno liefhebbers uit verschillende genres aan. One to watch!

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.djisis.nl
http://www.mezz.nl