Internationale reputatie

Publiekslieveling, dj en producer Michel de Hey is een van de meest toonaangevende en invloedrijke dj’s in Nederland. Als ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven heeft hij de deuren geopend naar techno en techhouse voor een groter publiek. Met zijn performances in clubs, op feesten en festivals over de hele wereld, heeft hij de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd in zowel binnen- als buitenland.

Zoals hij zelf aangeeft speelt hij het liefst lange sets zodat hij meer kan geven en bereiken bij het publiek. Sets van 2 uur vindt hij eigenlijk veel te kort. Na het succesvolle optreden van afgelopen jaar is De Hey nu terug in Mezz en hij zal wederom een set weggeven van maar liefst 4 uur!

Unieke stijl

Zijn unieke stijl wordt weleens omschreven wordt als ‘die typische Michel de Hey stijl’ wat nog het best te categoriseren valt als funky techno. Michel de Hey doet niet aan etiketjes, en weigert dan ook zich te beperken tot diepe underground platen. Hij draait gewoon alles wat hij goed vind: 'Vrouwen moeten ook kunnen dansen, dus moet het wel een beetje swingen.'

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.mezz.nl