Deetron
De Zwitserse dj en producer Deetron staat al meer dan 10 jaar achter de draaitafels. Hij staat bekend om zijn voortreffelijke platenkeus en zijn uitzonderlijk goede techniek in het mixen met 3 decks. Deze techno-dj laat zich beinvloeden door house, classic techno, electro, latin en jazz.

Als 13 jarige jongen, gefascineerd door Gang Starr, A Tribe Called Quest, Prince Paul, maar ook door de hiphouse van Todd Terry, kocht Deetron zijn eerste draaitafels om hiphop te gaan draaien. Al snel begaf hij zich meer op het pad van de elektronische muziek en werd resident-dj in de grootste club van Zwitserland, Club Trax. Inmiddels is er bijna geen club meer op de wereld waar hij niet heeft gestaan. www.deetron.com

Monteiro
Monteiro begon zijn muzikale ontwikkeling 14 jaar geleden bij een klein Portugees Radio station. Daar maakte hij drie jaar lang radio in de weekenden, van diep in de nacht tot vroeg in de ochtend. In 1993 verruilde hij het Portugese temperament voor de Hollandse nuchterheid en begon hij met het organiseren van kleine (soms illegale) feesten (o.a. Futureteck). De feesten staan garant voor uplifting en vaak stevige techno sets, een stijl die Monteiro goed beheerst. Door zijn radio-ervaring heeft hij een brede muzikale smaak.

Monteiro verrast je met een subtiele en mooie techhouse/progressive set en zet dit vloeiend door naar een ongeƫvenaarde techno set.
Meer informatie vind je op zijn webpagina www.djmonteiro.com. Daarnaast kun je Monteiro elke zondag horen en zien tussen 15.00 en 18.00 uur op de internet broadcasting website van www.deckstruction.net.

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.mezz.nl
http://www.deetron.com
http://www.djmonteiro.com