Stijn
De muziek van Stijn is een mix van oude en nieuwe electro met soulvol gezongen of gerapte teksten in Nederlands, Engels of Frans. Met zijn vlot in het oor liggende electro slaat Stijn bruggen tussen verschillende muziekvormen. Hij maakt veel gebruik van machines, maar gebruikt geen laptops of samples. De electronica dient hem dan ook eerder als gereedschap dan als genre.

Sexjunkie
In Nederland is Stijn in de underground scene al bekend na zijn hits Sexjunkie en Wiezeddegij en nu is hij klaar voor het grote publiek. Stijn stond dit jaar op veel grote festivals in Belgiƫ en Nederland en tourt door Spanje, Frankrijk, Belgie en Nederland. Hij was o.a. te zien tijdens het Eurosonic Festival in Groningen. In Belgiƫ heeft hij inmiddels drie Zamu Music Awards 2004-nominaties (Focus, Live en Dance!!!) op zak.

Geigercounting
Geigercounting is het soloproject van Maurits de Lange van Coparck. Maurits is een echte geluidsfreak met een voorkeur voor dance. Volgens hem zit zijn muziek tussen electro en big-beats in. Het bijzondere van de muziek is de opzet. Geigercounting maakt alleen gebruik van 2 Korg Electribes, een sampler/drumcomputer ter grootte van een boek. Dus geen abracadabra vanachter laptops, immense mengpanelen en snoerenspagetti maar lekker recht voor z'n raap beuken!
Geigercounting was al te horen bij radio 3voor12 en 3FM en deze zomer te zien op o.a. Extrema-Outdoor en Metropolis.

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.mezz.nl
http://www.mijnlabel.com
http://www.geigercounting.nl