DJ Misja Helsloot

De Rotterdammer Misja Helsloot heeft in het verleden onder het Blackhole-label (Tiesto) verschillende cd’s uitgebracht, die over de hele wereld verkocht zijn. Sindsdien is Misja Helsloot vooral erg populair onder het Scandinavische publiek en maar heeft hij ook wereldwijde bekendheid verkregen. Sinds enkele jaren heeft hij een eigen platenlabel ‘Gesture Music ‘ genaamd. Na op alle grote evenementen zoals Dance Valley en Trance Energy te hebben gestaan is hij nu een van de meest toonaangevende DJ’s van Nederland geworden.

DJ Dazzle

De stijl van DJ Dazzle is te omschrijven als energieke progressive house, die altijd uplifting is. De combinatie van kunde van het mixen en zijn enthousiaste wijze spreekt het publiek dan ook erg aan. 5 jaar geleden is hij door het Bredase Blackhole-label gevraagd om verschillende mixproducties te verzorgen onder de naam 'Freedom'. Naast de huidige wereldwijde boekingen in onder andere Israel, Canada, Spanje, Rusland weet hij ook nog tijd vrij te maken voor verschillende eigen producties.

DJ Perry O'Neil

Voordat Perry O’Neil zijn zinnen zette op het maken van zijn eigen producties, was hij al enkele jaren actief als DJ. In een korte periode heeft hij zijn eigen progressive/ trancy ‘sound’ ontwikkeld en dit werd spoedig opgepakt door DJ’s zoals Jon O’Bir (Godskitchen), Armin van Buuren en Markus Schulz (Global DJ Broadcast). Platenmaatschappij Armada Music (Armin van Buuren) nam Perry dan ook snelonder haar vleugels. Onder zijn alias Locust is korte tijd geleden Mind Circles uitgekomen onder het label A State Of Trance. Deze staat nu inmiddels hoog in de verschillende dancecharts

Location

Mezz
Keizerstraat 101
Breda, Nederland

Lineup

http://www.mezz.nl/