kek 13-04-2007

Het is alweer een jaar geleden dat KeK haar intrede deed in clubland. Vrijdag 13 april (brrrrr) vindt alweer de zesde editie van KeK plaats in Club Monza, Utrecht. KeK staat voor een gezellige avond dansen, met clubsounds van ’93 tot nu. Een combinatie van de oude manier van stappen - zoals in de tijd van iT/RoXY/Chemistry - en de nieuwe van de clubs vandaag de dag. Mixed party people - jong en ouder - net als de muziek.

Medio jaren negentig was Chemistry de hotste clubavond van Nederland. Het was dezelfde periode dat de toen nog in Parijs wonende Chileense dj MarYSol debuteerde op een van deze Amsterdamse clubavonden. Al snel trad ze in de schoenen van Marcello, Tommy, Dimitri, 100% Isis en Remy en werd ook zij resident van deze legendarische avond.

Haar krachtige en ritmische manier van draaien valt het best te omschrijven als een originele mix van internationale clubsounds met invloeden van electro en minimal. Als mede oprichter van de befaamde RUSH! avonden en met de ervaring die ze jaarlijks opdoet in clubs op Ibiza, in Barcelona en in Parijs, weet ze precies hoe de clubscene in elkaar steekt en wat er voor nodig is om deze zesde KeK tot een bruisend succes te maken. Speciaal voor KeK graaft ze wat dieper in haar collectie om niet alleen nieuwe, maar zeker ook oude klappers uit de speakers te laten schallen.

Ook te gast bij KeK is dj Funkerman. Deze voor velen onder ons nog niet zo bekende dj staat op het punt om door te breken. Als eigenaar van het steeds populairder wordende Flamingo label, waarop releases zijn te vinden van hemzelf en niemand minder dan de inmiddels tot wereldster uitgegroeide Fedde Le Grand, boekte hij onder andere een paar jaar geleden zijn eerste clubhit “Rule The Night” op het Fresh Fruit label. Deze dertiger begon met het draaien van house in 1990 en heeft sinds die tijd niet stilgezeten. Zijn discografie op de site van 1Management liegt er niet om!

KeK streeft altijd naar passende kwaliteit en heeft naast de nu al indrukwekkende line-up nog een primeur; de introductie van dj Jay Baron, “A New Name On The Block!”. Kom hem ontdekken op vrijdag de dertiende!!

Zoals twee KeKKen geleden vult Leonardo de muziek hier en daar aan met zijn ritmische trommelklanken en zijn er extra’s als dansers en visuals van Patsy Stone & 3Jay. Kortom, een avond om niet te missen!!

Location

Club Monza
Potterstraat 16-20
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.clubmonza.nl