rush 040 31-03-2007

Zaterdag 31 maart haalt RUSH in de Effenaar DJ’s Are Not Rocktstars, a.k.a Alexander Technique, weer naar Nederland! De DJ/ producer uit New York zette al eerder Lowlands en Amsterdam op zijn kop met een knallende eclectische House-set. RUSH residents Jaziah, Brian S. en de geweldige stem van Big Boy Caprice maken de grote zaal compleet. The Flexican & Cream zorgen met ondersteuning van MC Madd Son dat in de tweede zaal de Hiphop continu om je oren vliegt.

Ook de eerste RUSH in 013 was stampens uitverkocht en daarbij is RUSH dubbel en dwars in-to-Brabant! Met de ene laatste zaterdag van de maand een editie in de Effenaar in Eindhoven en de volgende maand in de 013 in Tilburg, is RUSH elke maand wel érgens te vinden in dé feest provincie van Nederland.
Zaterdag 31 maart vanaf 22.00 uur(!) is het de beurt aan Eindhoven om de meest zuidelijke RUSH weer een avond te laten worden om niet gauw te vergeten. Aangezien er een vroege zomer op komst is, is iedereen in een goed humeur en zo ook de organisatie van RUSH. Daarom is net als de laatste keer een internationale artiest uitgenodigd. Ditmaal wordt de New Yorkse Alexander Technique a.k.a DJ’s Are Not Rockstars overgevlogen vanuit de States om zijn goede naam die hij in Europa heeft nog meer kracht bij te zetten. Drie maal was hij eerder in Nederland. In 2005 liet hij een tent op Lowlands compleet uit zijn voegen knallen en later ook twee keer de Amsterdamse populaire ‘underground’ feestjes Rauw en Club Filth. Een logische actie dus van RUSH om hem een keer op de Eindhovense afdeling te plaatsen en het publiek te trakteren op een extra staaltje muzikaal vakwerk. Dat neemt natuurlijk niet weg dat Jaziah en Brian S. onderdoen voor het muzikale geweld van Alexander Technique. Zij zullen, naast de knallers van de Amerikaan, zorgen voor de geborgen sound van Raw Urban Sexy House zoals deze bedoelt is en succesvol is gebleken.

Met de Housemuziek van de bovenste plank, de beste Hiphopbeats, de gouden stem van Big Boy Caprice en de words van MC Madd Son, gecombineerd met de aankleding van RUSH en de show van Joey Elgersma, zal de betonnen Effenaar op 31 maart weer volop in kleur worden overgoten.
Wacht niet te lang met het kopen van het kaartje voor RUSH op 31 maart in de Effenaar. Het is altijd al een aantal weken van te voren uitverkocht! Koop het ook op de Chemistry website, dan ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl