its back 08-04-2007

Back.. way back.. way back.. way back.. back in the days! Speciaal met Pasen zal de eerste editie van It’s Back plaatsvinden in de Thalia Lounge te Rotterdam. Op paaszondag, 8 april 2007, klinkt het startschot van dit nieuwe concept!

It’s Back. Gericht op de hotste platen van vroeger gemixt met de vernieuwende sound van nu. Wie is er niet groot mee geworden? Elke partyganger heeft, onbewust of niet, wel eens een zogeheten classic voorbij horen komen. Vaak gaat dat gepaard met een golf van opwinding over de dansvloer, met gejuich of instemmende blikken van de wat oudere personen. Knight of the Jaguar, Spastik, Insomnia, Born Slippy of The First Rebirth. Platen die we misschien niet allemaal van naam kennen, maar die hun sporen op de dansvloer ruimschoots verdiend hebben. Deze platen hebben gezorgd voor onvergetelijke momenten! Momenten die je moet koesteren en, soms, in een verdwaald gesprek met een andere partyganger op een feest, kan delen. Weet je nog dat…

De housescène is booming in Nederland. De hits van nu zullen over 5 jaar wellicht ook klassiekers zijn. De mix van toen en nu. It’s Back.

De line-up is om van te smullen. Maar liefst vijf nationale houselegendes geven acte-de-presence! Met Jean, Erick-E, Ronald Molendijk, Dimitri en Marcello staat er jarenlange ervaring achter de decks. Misschien overbodig, maar hieronder een korte introductie;

Hij draaide platen die niemand anders draaide. Werd in één adem genoemd met de legendarische club RoXY. En stond negen jaar geleden zelfs in de Top 10 van de allerbeste deejays ter wereld. DJ Dimitri, een logische keuze.

De carrière van DJ Jean begon in 1989, toen hij de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen won. Na enige tijd draaien in verschillende clubs, werd hij uiteindelijk bekend als live-dj door de fameuze uitgaansgelegenheid iT. Vanaf 2002 werkte hij als dj voor Radio 538.

Rotterdammer Ronald Molendijk is een veelzijdig man. Hij kwam begin jaren negentig de dance scene binnen als DJ, maar ontwikkelde zich hiernaast al snel tot producer en labelbaas. Op zijn DJ-CV staan optredens op alle denkbare, grote feesten in Nederland van de afgelopen vijftien jaar.

Erick E begon zijn carrière als hiphop DJ in discotheek Prinsenhof in Zaandam. In 1989 werd Erick Nederlands kampioen mix/scratch. Niet veel later ging hij over op house. In 1995 resulteerde dit tot resident DJ van de Roxy in Amsterdam. Daarna groeide hij uit tot een van de succesvolste DJ's van Nederland.

Last but not least zal DJ Marcello zich vertonen in de dj-booth. Deze doorgewinterde artiest heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig… Hij draait al meer dan 20 jaar mee in de scène en weet nog steeds niet van ophouden en straalt het enthousiasme van vroeger uit. Bekendheid heeft hij gekregen door de legendarische Club IT en hij is mede verantwoordelijk voor het succes van Chemistry en Rush!

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen (17,50 ex fee) bij Le Mans en Velvet in Rotterdam. De deuren zijn op zondag 8 april 2007 geopend van 23:00 tot 05:00 uur. De Thalia Lounge zit op de Kruiskade 31 in hartje Rotterdam. Tot dan!

Location

Thalia Lounge
Kruiskade 31
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.thaliarotterdam.nl