cosmic club

Donderdag 22 maart opent de spik-splinter nieuwe Cosmic Club haar deuren voor het Amsterdamse publiek. Cosmic Club is het allernieuwste, verse en hete gevoel op clubgebied in Amsterdam. Een hang-out voor burgers, buitenlui, creatievelingen, studenten, bejaarden en iedereen die lekker wil dansen, chillen en ontmoeten op donderdagavond.

Cosmic club is de nieuwe wekelijkse donderdagavond op de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam. De Akhnaton biedt met haar geheel vernieuwde interieur precies het juiste gevoel voor een intieme clubavond met een hoge dosis muzikale vrijheid. De sfeer komt in de buurt van een nachtclub met een underground-chique vibe, een mooie omgeving waar warme en opzwepende sounds en diverse kunstdisciplines geheel tot hun recht komen.

Cosmic Club is een clubavond waar dj’s, live-acts, muzikanten en performers uitgenodigd worden elkaar en het publiek te inspireren. Resident dj Kareem Raïhani nodigt de komende maanden wekelijks dj’s, live-acts, vocalisten, instrumentalisten, performers, ontwerpers en andere creatievelingen uit voor broeiende Amsterdamse nachten.

De openingsavond op 22 maart wordt gepresenteerd met 5 verschillende dj’s, performances en de eerste Cosmic Club Compilation. De Cosmic Club is open van 22.00 – 4.00 uur.

Kareem Raïhani was 4 jaar resident van de NL Lounge en richtte samen met Myra Driessen H-RT op waarmee 3 jaar lang wekelijks succesvolle zaterdagavonden in Panama zijn neergezet. Tegenwoordig is Kareem actief als producer van jazz muzikant Praful, schrijft hij zijn eigen muziek en werkt hij aan bijzondere projecten zoals zijn live-project met de Konrad Kosseleck Big Band.

COSMIC CLUB voor creators and chillers, voor movers and shakers…

Location

Akhnaton
Nieuwezijds Kolk 25
Amsterdam, Nederland

http://www.akhnaton.nl