dansen met pasen 08-04-2007

Op Paaszondag 8 april, nadat de paaseieren weer gevonden zijn, komen vier Eindhovense organisaties bij elkaar om de Effenaar tot nachttempel te doen verheffen. DommelVallei, In Bloom, Minimal Eindhoven en Anticlub zijn allen van de partij met hun eigen resident artiesten en aanhang. Elke maand heeft een van deze organisaties zijn eigen avond in de kleine zaal en de foyer. Maar 8 april staan ze er dus allemaal tegelijk!
Minimal Eindhoven zal gedurende Dansen met Pasen vertegenwoordigd worden door Minidell & El-P. Met minimal als hoofdtoon maken Minidell & El-P experimentele uitstapjes naar techno, dubstep, triphop en ambient. Voor In Bloom gaan Korben & Rascal er voor zorgen dat het ‘In Bloom feeling’ aan de bezoekers overgebracht zal worden. Net nu de lente ongeveer begonnen is beginnen de evenementen en festivalvlinders in de buik weer te kriebelen. Een gemoedelijke mix van techno, techhouse en progressive zal garant staan voor een lekkere sfeer.
Anticlub stuurt Gideon & MBC op pad om hun boodschap te verkondigen. Nog dezelfde week (13 april) bezet Anticlub de kleine zaal met als headliner Kubus, de meesterlijke beatmaker van onder andere Jawat, Opgezwolle en Bang Bang. Samen zullen Gideon & MBC techno in zijn breedste vorm aan het publiek overbrengen. Wellicht dat Gideon ook een voorproefje afgeeft van zijn wereldwijd gereleasede debuutalbum.
De laatste maar zeker niet de minste deelnemende organisatie is DommelVallei. Natuurlijk hebben zij hun strepen al lang en breed verdiend met zowel undergroundfeesten als evenementen in de Effenaar. Het Pact festival dat DommelVallei jaarlijks met organisatie DeHenk op koninginnedag organiseert is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. In ieder geval zullen ZIX en Robob de foyer, namens DommelVallei, bezetten. Maar wees voorbereid op het onverwachte!
Vier organisaties betekent vier keer feest! Feest zal het zeker worden. Verwacht de allerlaatste muziek op het gebied van minimal, techno, techhouse en progressive met daarbij opgeteld een sfeer die je normaal alleen terugziet op kraakpandfeestjes. Pasen leeft!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl