rauw weekender 13-03-2007

Op zaterdag de 14e begint de avond met het Utrechtse Silence is Sexy gevolgd door de nu al legendarische gitaarherriehitmachine The Automatic.

Joost van Bellen haalt alles uit de kast om de nacht in te luiden: dit moet en zal een historisch feest in Tivoli gaan worden.
Om de boel verder totaal ongegeneerd op zijn kop te zetten, geeft om middernacht gabberpunk duo Aux Raus een snoeihard mini concert met daar bovenop een knotsgek mode spektakel van de beste Nederlandse modeontwerper die we hebben: Bas Kosters!

Daarna mogen we volledig los: de nieuwe Londense ster-dj JONTY SKRUFFF en superster FELIX DA HOUSECAT komen draaien en live staan niemand minder dan de mannen van MOTOR op het podium. Jonty Skrufff is de nieuwe lieveling van vele RAUW grootheden als Princess Superstar en Larry Tee. Met zijn high energy mix van hardcore elektronische sexsounds gelardeerd met een flinke portie overstuurde gitaarversterkers en het uiterlijk van een getatoeëerde jonge David Bowie heeft Jonty tegenwoordig de gigs voor het uitzoeken in Londen. Buiten dat is hij de nieuwe ster bij Ministry Of Sound radio en is hij een vileine online dance reporter. Motor heeft een nieuw album uit, en die is wederom super goed. Het trio is onheilspellend, donker als een maanloze nacht en vooral rete strak. Mr.Hugo, Mr.No and Mr. Black hebben het ons al gemeld: this time we will leave no prisoners…. Dat beloofd wat, Motor live is een ding je zeker 1x in je leven gezien moet hebben. WOW!

Felix Da Housecat behoeft weinig uitleg, Felix is enfant terrible, Felix is onverslaanbaar, Felix is King. Als Hendrik de 8e zelf verbruikt hij liters van de fijnste alcohol, verslindt hij bataljons vrouwen en hakt onze koppen eraf met zijn uitgekiende venijnige mixen en vooral super vette muziek. Felix heeft een nieuw album af, dat is nog niet uit, maar zeker dat we daar een voorproefje van zullen krijgen. Het is overigens de eerste keer dat Felix naar Utrecht komt! 
Duizelt het nu ook zo voor je ogen?! Het kan niet op in april: RAUW ROCKT & RULES!

Let op: er gelden verschillende entrée prijzen voor beide dagen, en ook voor alleen het nachtprogramma zijn kaarten beschikbaar.

Location

Tivoli
Oudegracht 245
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.tivoli.nl