xtralarge reunion 12-05-2007

Op 12 Mei aanstaande zal XtraLarge in de North Sea Venue, Zaandam voor de 2e keer een Xtralarge Reunion organiseren. Na de eerste succesvolle editie heeft de Xtralarge organisatie besloten om jullie nogmaals te laten genieten van de heerlijke sfeer van Xtralarge die bijna vier jaar het succes was van de Marcanti Kingdom in Amsterdam. Het begon met 2 geweldige uitverkochte opening feesten in November 2002, en tot aan Juni 2006 ging iedere week het dak er weer vanaf. Helaas sloot onze vaste locatie toen zijn deuren en was het over aan de Jan van Galenstraat, maar XtraLarge is nog lang niet over. XtraLarge is springlevend, het zit in de lucht, je hoort het in de muziek, en je voelt het nog steeds. En dat was dan ook te zien op de laatste reunie met al bekende gezichten.

Wie herinnert zich niet de fantastische XtraLarge avonden met Marco V, de allereerste Armada Night ooit met Armin van Buuren, maar ook Ferry Corsten, Judge Jules, en Cor Fijneman of DJ’s als Katana, Artento Divini, Melvin Warning, en natuurlijk DJ Spider die samen met jullie, de XtraLarge Crowd garant stonden voor een fantastich feest. Maar natuurlijk niet alleen de DJ’s maar ook de waanzinnige shows en het uitbundige decor, die iedere avond net dat beetje Xtra gaven.

Wij willen de Xtralarge crowd nog eens Xtra laten genieten van die altijd vernieuwende en opzwepende Xtralarge sounds, en waar anders kan dat beter dan in de Hemkade waar alle Xtralarge sterren aanwezig zullen zijn, in wel 3 zalen waar het als vanouds helemaal los zal gaan. Uiteraard is er een XtraLarge XL zaal, een zaal gehost door onze vrienden van Decisions, en in de derde zaal zullen de beste DJ’s van de XtraLarge DJ contest hun kunsten vertonen.

Uiteraard maak jij kans om erbij te zijn dus klik hier om dit feest meteen in je agenda te zetten zodat jij ook kans maakt op een van de 5 gastenlijstplekken voor twee personen die we zullen verloten onder de mensen die voor 31 maart staan aangemeld.

Omdat uitgaan met zijn tweeen leuker is dan alleen introduceert XtraLarge het DUOTicket ™. Met het DUOTicket ™ kan je alleen als stel, of met 2 vrouwen naar binnen. Uiteraard is een DUOTicket ™ goedkoper dan 2 losse tickets. Ben je met meer dan 6 personen stuur dan een mailtje naar metzijnallen@xtralarge.nl voor groepskorting.

Early Bird Actie : van 7 t/m 24 maart verkopen we via Ticketbox de eerste 250 DUOTickets ™ voor de prijs van 20,- , en de eerste 100 VIP DUOTickets ™ voor 30,- euro, wees er dus snel bij met deze DUOTickets ™. Op 30 Maart zullen we bovendien uit deze early bird DUOTickets ™ 1 winnaar bekend maken die samen met 6 vrienden per stretch-limo naar het feest zal gaan als super VIP, met VIP-tafel en 2 flessen gratis sterke drank naar keuze! Je wordt thuis opgehaald met de limousine, waar een fles champagne koud zal staan. En jullie worden netjes voor de deur afgezet bij de Hemkade. Verder zullen er op deze avond nog veel meer verassingen op jullie wachten, en worden jullie op het einde van het feest weer netjes thuis afgezet.

Xtra Large, Still Your Biggest Night Out!

XtraLarge XL Area
Cor Fijneman.
Artento Divini
Melvin Warning
M.E.M
Jose
Jochen Miller
Stephen J Kroos

Decisions Area
Eric van Kleef
Dazzle
Michael Dieters
Jelly Fish
Jacco
Hank

XtraLarge Supertalents Area
Dave Teo
Le-on
Niels Mariee
Onnik
Sydney

Harder sounds of XtraLarge
Danny D
Fausto
Francois

Location

Hemkade 48
Hemkade 48
Zaandam, Nederland

Lineup

http://www.xtralarge.nl