rauw weekender 13-03-2007

We openen op vrijdag de 13e ons mini-festival met Malle Pietje en de Bimbo's, Nederlandstalige dronkemans punk door twee hoog blonde stoten en daverende drummer Pietje zelf. Tienerhoer en Drunk Or Punk zijn hun hits! Joost van Bellen draait alle bands van het begin van de avond aan elkaar, een indraai dj dus om van te smullen. 

Hoofdact is Vive La Fete! De Belgische top band komt zo af en toe eens naar Nederland, en Tivoli is hun absolute favoriete plek, dat wordt dak eraf natuurlijk!

Legendarische producer Arthur Baker ragt zoals niemand anders dat kan een rauwe set van veelal zijn nieuwste producties aan elkaar. Arthur Baker gaat lang mee, stond aan de wieg van de hiphop met het Planet Rock album van Afrika Bambaata en Joe Bataan's Rappo Clappo. Daarna maakte hij nog ongelofelijk veel wereld hits, van Cindy Lauper's Girls Just Wanna Have Fun tot Bruce Springsteen's Born In The USA tot de disco klassieker I.O.U… van Freeze….zijn biografie is minstens15 pagina's lang…. En dan hebben we het nog niet over het feit dat hij jaren Blondie's vriendje was en gerommeld heeft met Madonna zelf. Afijn, een echte legende, nu al bijgezet in Rock&Roll's Hall Of Fame. Hij is ook verantwoordelijk voor Return To New York, de superfeesten die mensen als Peaches, Tiga, 2manyDJ's, Erol Alkan en vele meer zoveel kansen heeft gegeven. RESPECT!!! 

Na Arthur een duo uit Dublin en Parijs: HYSTEREO was DE sensatie op het Amsterdam Dance Event van vorig jaar, eindelijk hebben we ze kunnen strikken voor Tivoli! Dit is keihard elektronisch beuken: feest gegarandeerd!
Grote afsluiter van de 1e avond van het RAUW WEEKENDER is Utrechts trots Nuno Dos Santos. Met Nuno aan boord weten we dat het allemaal uiteindelijk goed komt, wat een super dj!

Let op: na 0.00u is de entree 8,- EUR. De mensen die voor 0.00u binnen zijn kunnen uiteraard heel de nacht blijven met hun kaartje van 17,50 EUR voor Vive La Fête

Location

Tivoli
Oudegracht 245
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.tivoli.nl