impakt festival 2007

00.30-02.30 Giorgos Gatzigristos
02.30-04.00 Gabriel Ananda live
04.00-06.00 Michael von L.
Full Spectrum strijkt aanstaande vrijdag neer in Tivoli de Helling voor een extra lange editie van hun geliefde kwaliteitsfeesten boordevol electronisch muzikaal spektakel. Tot 6 uur in de nacht maar liefst!

Herr Doppelwhipper, zoals Gabriel Ananda inmiddels liefkozend genoemd wordt naar een van zijn grootste hits. De sympathieke producer doet Utrecht aan in het kader van de albumtour voor ‘Bambusbeats‘, dat half maart uitkomt. Met de live versie van ‘Doppelwhipper’ scoorde de Duitse producer Gabriel Ananda vorig jaar een joekel van een clubhit, die ook breed gedragen werd door dj’s met uiteenlopende stijlen. Even daarvoor deed hij al hetzelfde met het meeslepende ‘Ihre Pers├Ânliche Gl├╝cksmelodie’. Twee tracks die de Duitser gelijk op de internationale dancekaart zetten. Hij staat bekend om zijn opzwepende neotrance en zijn unieke live benadering van techno. Melodie staat hoe dan ook centraal in zijn muziek.

Verder de op doorbreken staande Nijmegenaar Giorgos Gatzigristos van Kompakt en Full Spectrum residents Michael von L. en VJ Slof op het programma…

Location

Tivoli de Helling
Helling 7
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.impakt.nl
http://www.fullspectrum.nl