ro

Rotzooii is een Amsterdamse organisatie, opgericht door Daniel Sanchez. Met zijn feesten timmert hij flink aan de weg binnen de minimal scene. Rotzooii biedt een podium aan bekende en onbekende dj’s en wil haar publiek telkens weer verrassen met kwalitatief hoogstaande elektronische muziek binnen het minimal genre.

Place to be is op zaterdag 18 maart De Kring. Om ook deze aflevering van Rotzooii weer tot een succes te maken, zullen de volgende artiesten van zich laten horen:

Ado (live)
Multitalent Ado is al zijn hele leven met muziek bezig. Naast dj is hij onder andere vj, grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar. In Club Flex in Wenen heeft hij een maandelijkse residency als vj waar hij al vele grote artiesten heeft begeleid met zijn spetterende beelden. In de zomermaanden tourt – net als vorig jaar - door het voormalige Joegoslavië waar hij verschillende clubs zal aandoen, samen met Daniel Sanchez.

Motio & E-Contact (live)
Remco en Eelco vormen sinds 1998 het dynamische duo achter Motio & E-Contact. Deze samenwerking voerde deze dj’s in 2004 naar de halve finale van De Grote Prijs van Nederland in Paradiso. Daarnaast traden zij op in Italië, Spanje en België en in verschillende clubs in Nederland. Ook als producers laten zij van zich horen. Nog niet zo lang geleden tekenden zij een contract bij het label Phonocult.

Ion Ludwig (live)
Zijn set tijdens de vorige aflevering van Rotzooii in Studio 80 is zo goed bevallen dat Ion Ludwig weer terug is! Ludwig heeft een productie op zijn naam staan bij het Londense netlabel Clevermusic en binnenkort brengt hij een plaat uit op het label Underline uit Berlijn.

San Proper
Amsterdammer San Proper is een veelzijdig artiest. Zo begon hij als gitarist, richtte een band op waarmee hij in 1999 De Grote Prijs van Nederland won. Sinds een aantal jaar legt hij zich meer en meer toe op zijn carrière als dj en producer. Velen zullen hem kennen van zijn eigen clubavond The Black Disco Bust in Bitterzoet en optredens op 5 Days Off en Lowlands.

Daniel Sanchez
Deze organisator en resident van de Rotzooii feesten en draait al vanaf zijn veertiende. Zijn liefde voor minimal uit zich in energieke sets, goede mix technieken en een soms onconventionele platenkeuze. Sanchez draaide eerder in onder andere De Winkel van Sinkel, Decadance (Gent) en op festivals als Free Your Mind en Rockit Open Air.

Location

De Kring
Kleine Gartmanplantsoen 7-9
Amsterdam, Nederland

Lineup