Stay Awake 4 Tea

Op zondag ochtend 12 februari vindt al weer de derde Stay Awake after partij na Awakenings plaats. Iedereen die om zes uur 's ochtends nog op zijn benen staat en nog niet genoeg kan krijgen van goede muziek, is van harte welkom in Akhnaton!

De eerste muzikale gast van de avond is Herr Arter. Deze veelzijdige dj heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zo draait hij al jaren voor ElectroNation en draaide hij onder andere op Awakenings, Dance Valley en Lowlands en in clubs als Paradiso, Melkweg en Off Corso. Daarnaast is hij lid van de befaamde Pick-Up Club en oprichter van het dj collectief Amsterdams Belang.

Daniel Sanchez heeft tot nu toe nog op elke editie van Stay Awake van zich laten horen als dj. Ook is hij organisator en resident van de Rotzooii feesten. Zijn liefde voor zijn muziek uit zich in energieke sets, goede mix technieken en een soms onconventionele platenkeuze.

De vorige edities van Stay Awake hadden Sascha Funke (Duitsland) en Cari Lekebusch (Zweden) als Special Guest. Ook deze keer zal het publiek weer worden verrast door een optreden van een grote dj. Wie wil weten wie dat deze keer zal zijn, moet zelf naar Akhnaton komen…

Location

Akhnaton
Nieuwezijds Kolk 25
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.herrarter.nl
Daniel Sanchez: danielsanchezrotzooii@hotmail.com
herrarter.nl: herrarter@electronation.com