t-dansant 12-02-2006

Met een sensationele jaarwisseling nog vers in het geheugen is Loveland druk bezig met de organisatie van een klassieker. Bijna zes jaar geleden vond de tweede editie van T-Dansant plaats in dierentuin Artis te Amsterdam. Toen stond het enige echte zondagmiddag concept nog in haar kinderschoenen. Echter vandaag de dag, anno 2006, is T-Dansant uitgegroeid tot een fenomeen waar de ware liefhebber van muziek, mode, eten en drinken niet omheen kan.

Op zondag 12 februari aanstaande luidt Loveland het nieuwe jaar in met T-Dansant Classique dat zal plaatsvinden op de locatie waar Loveland erg fijne herinneringen aan heeft. In Artis werd tenslotte de basis gelegd voor één van Amsterdams meest succesvolle concepten. Sinds de lancering van T-Dansant op 15 april 2001 waren maarliefst 32 van de 33 edities volledig uitverkocht, een noemenswaardige prestatie die we natuurlijk te danken hebben aan onze geweldige bezoekers.

Tijdens deze klassieker staat intimiteit en ouderwetse gezelligheid centraal. Het is lang geleden dat T-Dansant plaatsvond op een locatie voor slechts 850 personen. Loveland hoopt dan ook van harte dat de authentieke Lovelanders als eerste een kaartje weten te bemachtigen voor deze exclusieve Edition Classique.

Het muzikale programma in de hoofdzaal bestaat naast resident dj’s Roog, Marnix en Godard uit de Duitse top dj Ian Pooley. Deze wereldberoemde artiest heeft in het verleden bij Loveland al meerdere malen bewezen dat hij zijn naam en faam terecht heeft verworven. De andere zaal staat in het teken van disco, heerlijke muziek uit “the good old days” aangeboden door niemand minder dan Sander Hucke en Alex van Oostrom.

De Art Club is ditmaal het domein van de alom gerespecteerde kunstenaar Dadara, de man die onlangs nog voor Loveland Recordings in actie kwam en zorg droeg voor het artwork van de dubbel CD “Careful Digit” The Best of Eric Nouhan & Dimtri. Dit is een unieke kans om wat te leren van een uitzonderlijk creatief brein. Hij zal bij
T-Dansant, net als enkele jaren geleden, de kunst van het kleien aan iedereen die hierin geïnteresseerd is bijbrengen.

Kortom, een niet te missen klassieker! De tickets zijn te koop vanaf woensdag 11 januari bij de bekende voorverkoopadressen en bij www.beep.nl voor ¤ 28,- (ex fee).

Musique de Danse
Ian Polley (GER)
Roog
Marnix
Godard

Musique de disco
Sander Hucke
Alex van Oostrom

Art
Le club de sculpture avec DADARA.

Diner
Un menu spécial présenté par le chef d'Artis.

Location

Artis
Plantage Middenlaan 41A
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl