shoot me im famous 07-04-2007

In het paasweekend zal Off Corso weer in het teken staan van de in december gestarte tweemaandelijkse clubnight Shoot Me, I’m Famous! Zoals bij de kick-off van het evenement werd aangekondigd is dit spiksplinternieuwe feest niet de zoveelste party in het rijtje bekende feesten met altijd hetzelfde saaie rijtje dj’s. Daar zijn er al genoeg van!

Shoot Me, I’m Famous onderscheidt zich door een eigenzinnige kwalitatieve line-up die garant zal staan voor een absolute topavond in één van Nederlands populairste clubs. Wil jij genieten van super dj’s, de allerbeste housemuziek en uitbundig publiek? Pak dan je agenda er maar bij en schrijf in dikke vette letters bij zaterdag 7 april: Shoot Me, I’m Famous!

Main act van de avond en resident dj van Shoot Me is de uit Chicago afkomstige superstar dj Honey Dijon. Haar niet alledaagse verschijning past precies bij de uitstraling die Shoot Me, I’m Famous! nastreeft; opvallend, eigenwijs en eigenzinnig… Dat haar pompende housesets de dansvloer keer op keer helemaal gek maken bewees zij met haar eerdere sets op Rotterdamse bodem.

Ook Baggi Begovic en Luciën Foort staan op het programma. Een betere mix van aanstormend talent en reeds gevestigde orde is bijna niet voor te stellen. Baggi Begovic staat op het punt (inter)nationaal door te breken en Luciën Foort heeft de afgelopen jaren zijn naam als één van Nederlands top dj’s definitief gevestigd. Was deze alleskunner in het verleden al een megatopper in het buitenland, in Nederland bleef het toch een beetje achter. Zijn move van progressive naar house heeft hem zeker geen windeieren gelegd en sinds een jaar of twee kan zich dan ook met gemak meten met Neerlands beste en populairste house dj’s!

MC Angelissa maakt haar debuut op Shoot Me. Deze bezige bij was in het verleden ondermeer een veelgevraagd fotomodel voor bedrijven als Nike en Guess en deed backing vocals voor wereldsterren als Oletta Adams en Joe Cocker. Als MC stond zij op het podium bij feesten van o.a. Hed Kandi en Pacha.

De altijd gezellige lounge van Off Corso is in handen van DD King, die het ditmaal zonder zijn vaste maatje Thunderpussy moet stellen. Zijn plek wordt ingenomen door “rising star” Jasper Clash. Jasper timmert de laatste tijd hard aan de weg; zo is hij regelmatig te horen op feesten zoals Must en Dance Again. Ook tijdens de februari editie van Shoot Me wist hij indruk te maken.

Zaterdag 7 april zal Off Corso met enkele simpele doch zeer effectieve aanpassingen omgetoverd worden tot een housetempel waar de sfeer en emotie vanaf zal spatten. Mis deze nieuwe knaleditie dan ook niet!

Kaarten voor Shoot Me, I’m Famous! zijn voor 11 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via
www.voorverkoop.net Meer informatie over Shoot Me, I’m Famous en flink wat foto’s van de vorige editie zijn te vinden op www.shootmeimfamous.nl

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.mawparty.nl