smile 22-04-2007

Wat was het een feest tijdens de maarteditie; een volle bak, fantastische dj sets en een bij vlagen uitzinnig publiek! Smile zorgde in ieder geval voor een hele grote glimlach op de gezichten. Het moge inmiddels dan ook duidelijk zijn; Smile is in een half jaartje tijd uitgegroeid tot de “hotste zondagavond” van Rotterdam! De organisatie is in ieder geval weer een uitdaging rijker om de aflevering van maart
te gaan overtreffen. Deze uitdaging wordt aanstaande zondag 22 april graag aangegaan, onder andere met een zeer vette en verrassend goede line-up.

Een zeer vette en verrassend goede line-up? Jazeker! Wat dacht je van in de grote zaal van Off Corso achtereenvolgens Jeroenski, Benny Rodrigues en D-Rashid? En met als stralend middelpunt op de bühne MC Vika Kova?

Eigenlijk behoeft Benny Rodrigues geen verdere introductie. Als één van de weinige jonge dj’s is hij
er de afgelopen jaren in geslaagd door te stoten naar de dj top van Nederland. Extra respect verdient Benny doordat hij dit heeft gedaan met een eigen unieke draaistijl, waarbij zelden of nooit ruimte is voor de “commerciëlere” dansplaten.

D-Rashid is zo'n tien jaar geleden begonnen als 'kroegjock'. In de zaak van zijn broer liep hij tegen de latin-georiënteerde producties van Masters At Work aan en was gelijk verkocht. Sindsdien is het house met een ferme scheut latin erin wat zijn motor doet lopen. Als een van de aanjagers van de huidige latin house is hij inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en populaire (latin) house deejay.

Dj Jeroenski wordt beschouwd als één van de grote talenten van de Nederlandse club scene, met optredens in Hollands heetste clubs en op de meest coole party’s! Ook als producer boekt hij grote vooruitgang. Naast het runnen van zijn eigen label Choice Recordings gooit hij momenteel hoge ogen
met Your Mind Is Twisted, een plaat die Jeroenski samen met Roog en diens broer Greg heeft uitgebracht.

MC Vika Kova weet zich als mc op ieder feestje waar ze geboekt staat in de spotlights te positioneren. Met haar theatrale zelfverzonnen Pop Improvisation style en goed oog voor fashion heeft deze sexy Russische host zich de afgelopen jaren op weten te werken tot één van de meest interessante en vernieuwende mc’s binnen de Nederlandse dance scene.

De lounge zal ook dit keer het domein zijn van Ron Wood, bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Waas. Samen met Marrichino, het alter ego van styliste Margareth West, zullen zij weer een verrassend muzikaal hoogstandje brengen! Behalve
de fantastische tunes van dit duo, kan je uiteraard ook je haar weer laten stylen bij de kappers van Hype.

Kortom; Smile brings a big Smile on your face, that will last at least a week!

Kaarten zijn voor slechts 10,00 hele euro’s te krijgen in de voorverkoop bij www.voorverkoop.net, Sister Moon in Rotterdam en Rhythm Import in Den Haag.

Meer info over Smile en veel foto’s van de vorige edities zijn terug te vinden op www.mawparty.nl

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.mawparty.nl