area51 27-01-2006

Vrijdag 27 januari aanstaande is het tijd voor alweer de vierde editie van Area 51. Dit keer heeft Dazzle house icoon Lucien Foort en top trance dj Sven van Vuren uitgenodigd voor een sfeervolle avond in Kerkplein in Breda. In de kleine zaal staan P.M. en Sven van Vuren, ondersteund door zangeres Cay-T. MC van de avond is Sherlock, die tijdens de afgelopen editie van de Fast Forward Dance Parade met verve de vocals verzorgde op de truck van Dazzle. De visuals op Area 51 worden zoals altijd verzorgd door Colin. Het belooft dus wederom een mooie avond te gaan worden!

De sterke line up bezorgt je deze avond een reis van de trance van Misja Helsloot naar de tech-trance en tech-house van Dazzle, om af te sluiten met de vette houseklanken van Lucien Foort. Hiermee weet Dazzle als host van Area 51 wederom een breed publiek aan te spreken. Zowel de doorgewinterde liefhebbers van house, tech en trance als de mensen die af en toe eens van dancestromingen willen proeven, worden op Area 51 op hun wenken bediend. Ook de keuze voor de prachtige locatie speelt hierin een belangrijke rol. Bar/dancing Kerkplein leent zich goed voor dance events, ook vanwege het feit dat er maximaal negenhonderd mensen worden toegelaten. Dit houdt het feest intiem en maakt het contact tussen de dj´s en het publiek heel direct.

Misja Helsloot stond eerder al op Trance Energy, Dance Valley en Impulz en is dan ook geen onbekende in de trancewereld. De laatste tijd laat Helsloot op veel fronten opnieuw van zich horen, tot genoegen van velen. Deze avond opent hij de grote zaal van 22.00 tot 23.30 uur. Dazzle neemt als host van de avond het roer over van 23.30 tot 01.30 uur. In 2005 stond Dazzle in vrijwel alle grote clubs en hij tourde deze zomer met Extrema langs de grote dancefestivals van ons land. Daarnaast draaide hij op zijn eigen truck tijdens FFWD. Zijn laatste wapenfeit is de release van zijn nieuwe CD Forward, die breed in de dancescene met veel enthousiasme is ontvangen. Lucien Foort scoorde dit jaar met Martijn ten Velden een dikke hit met Bleeep! en stond op alle grote festivals. Als resident van Area 51 zal Lucien wederom een vette en extra lange set neerzetten van 01.30 tot 04.00 uur voor zijn vele fans.

In de kleine zaal draait P.M. van 22.00 tot 01.00 uur. Sven van Vuren en Cay-T nemen het van 01:00 tot 04:00 uur over met een lekkere progressive set, ondersteund door live vocals. Inmiddels is de kaartverkoop voor Area 51 gestart en die vindt in Breda ondermeer plaats bij Magik The Recordstore, Subway en Tunesville. In Etten-Leur zijn kaarten te koop bij de Music Store en in Rotterdam bij Basic Beat. Er zijn negenhonderd kaarten beschikbaar voor Area 51. Nog een pluspunt: de entree is met tien euro bewust laag gehouden. Meer informatie is te vinden op www.areafiftyone.nl

Location

Kerkplein
Torenstraat 17-19
Breda, Nederland

Lineup

http://www.areafiftyone.nl