absolutely stereo 21-04-2007

Met de Miss Monica Birthday Bash nog vers in het geheugen (wat een feest!) wordt Rotterdam en omstreken alweer klaargestoomd voor de volgende editie van Absolutely Stereo in Off Corso! Miss Monica heeft in ieder geval weer een gast-dj van formaat uitgenodigd, die op veler verzoek terug zal keren achter de draaitafels van de club in het Rotterdamse centrum…

Vanwege zijn bizar drukke schema lukte het hem niet eerder weer langs te komen, want het is alweer even geleden dat hij de zaal op onnavolgbare wijze wist te rocken. Om precies te zijn op 19 november 2005. Maar zaterdag 21 april 2007 staat hij dan echt weer in de dj booth tijdens Absolutely Stereo: LUCIEN FOORT!

Luciën Foort is een van de legendes uit de Nederlandse housescene. Hij vertegenwoordigt al meer dan 16 jaar internationaal de Nederlandse sound ver over de grenzen. Dit doet hij met zijn sublieme
dj sets en zijn producties die al diverse internationale hits hebben opgeleverd. Luciën is (uiteraard samen met Miss Monica) Rotterdams meest energieke dj, die dankzij een ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw, voor de ideale “opwarm set” zal zorgen.

Main act van Absolutely Stereo is en blijft natuurlijk de populairste vrouwelijke dj van Nederland: Miss Monica! Met haar pompende en opzwepende sets weet zij het publiek tijdens al haar sets tot ongekende hoogtes te brengen. Iets wat zij elke maand in Off Corso weer bewijst en wat haar maandelijks dan ook een bomvolle zaal en een daverend applaus oplevert!

De lounge is zoals elke keer in de vertrouwde handen van Viccc, die ditmaal zijn eigen favoriete dj heeft uitgenodigd om hem ter zijde te staan; Zina. Deze kleine maar fijne vrouwelijke Rotterdamse dj heeft inmiddels ook een residency in de Catwalk in Rotterdam weten te scoren. Het gaat dus goed met haar!

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De dj’s, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin' beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de dj’s is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.mawparty.nl