Vanaf vandaag kunnen alle geregistreerde bezoekers van Groovetrackers hun eigen nieuws toevoegen. Op deze manier hopen we de bezoekers nog meer te betrekken bij de site, en willen wij iedereen nog meer op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes!

Het gaat als volgt te werk. Klik op het kopje News in de update tracker aan de linkerkant, je komt nu op de nieuwspagina. Rechts onderaan zit een button Nieuws Toevoegen. Zodra je hier op klikt kom je op een webformulier die zichzelf wel wijst en die je volledig in kunt vullen. Zodra je deze submit wordt deze, na goedkeuring van de Groovetrackers crew, op de forntpage van de website geplaatst.

Het kan ook via de link in het 'news'-menu bovenaan de site en je kan natuurlijk ook deze link even bookmarken!

Heb je dus hete nieuwtjes, interessante persberichten of iets anders waarvan jij denkt dat iedereen dit moet weten, schroom je niet en voeg je eigen nieuws toe op onze website!

Binnenkort kunnen meer items (feeste, artiesten, releases, locaties, …) worden toegevoegd door onze members!

Ook de agenda (announcements) heeft een kleine verandering ondergaan. Naast het overzicht per week kun je vanaf nu ook het overzicht per maand bekijken. Met deze verandering hoopt Groovetrackers weer een stukje gebruiksvriendelijker te zijn geworden.