Dinsdag was de Oude Kerk al aangedaan als onderdeel van het Yule Festival. Donderdag, de laatste dag van het festival, op het laatste moment toch nog lang het Luminaria op het museumplein gegaan. Een volledig met de hand gemaakt dorp wat niet zou misstaan als chill-out op een feest.
Het slotfeest van het festival vond plaats in de 11, de club die haar naam te danken heeft aan de verdieping waar ze zich bevindt. Met het prachtige uitzicht over Amsterdam en de vele videoschermen dé locatie voor het slotfeest.
Niet alleen het lichtfestival sprak aan, maar de line-up van het festival was gerust vooruitstrevend te noemen. De Franse Joakim en Canadese Akufen kwamen voor het eerst naar de hoofdstad en maakte daar kennis met de niet uit Amsterdam weg te denken Bart Skils.
Helaas waren de platen van Akufen nog in Parijs waardoor we de 'echte Akufen' niet konden horen, en het moesten doen met een impressie van deze dj/producer met de platen van Skils. Misschien kwam het daardoor dat het uiteindelijk de dj die een thuiswedstrijd speelde was die (deels back 2 back met Akufen) de beste set liet horen.
Het was een leuke afsluiting van een leuk festival waarvan ik hoop dat het volgend jaar een vervolg krijgt en dan met wat meer promotie nog succesvoller wordt!

Foto's door Marieke, Marloes en Chris.

Het Luminaria van de buitenkantLuminariaLuminariaChillLuminariaLuminariaUrban Ufo's LightmobileJoakimSophieJoakimUp next: Akufen (met de platen van Skils)AkufenParty peopleDaniël en BorisSophieHarold en MariekeVJVJStrepen zijn in!Amsterdam by nightAmsterdam by nightBart SkilsMarloesBart SkilsDJ boothFotografen :-)Yule slotfeestBart SkilsYule slotfeestYule slotfeestYule slotfeestKim en DorusYule slotfeestNog één keer het uitzichtKim en AkufenAkufenBart SkilsEricYule slotfeestAkufenRuudjeAkufenSkils en Akufen letterlijk back 2 back :-)Yule slotfeestYule slotfeestEen eeeuh...AkufenLaurens en Dorus in de liftEn dan nog de jassen ophalen...