inside look 22-03-2007

ltijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij bekende producers?
Dan is dit je kans! SAE Institute (School of Audio Engineering) en Bootleg DJ Cafe
slaan de handen ineen en hebben een serie workshops gestart die je laten zien hoe producers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben hun favoriete studio apparatuur gebruiken.
Zagen we eerder al oa Jeroen Verheij, Joris Voorn en Francesco Pico hun geheimen prijs geven, dit keer is het de beurt aan 4Lux en Fortek labelbaas en producer Gert-Jan Bijl(Gerd, Literon, Sensurreal). Hij zal je zijn manier van werken tonen in zowel zijn studio als live set-up, gebruikmakende van zijn favoriete gear: de Akai MPC, de Kurzweil K2500 en de legendarische analoge synth Arp Odyssey. Gezien Gert-Jan's indrukkenwekkende oeuvre, kan je een berg aan tips op het gebied van arrangeren en uitmixen verwachten.
Hoe je eindmix er uiteindelijk uit kan zien wordt in het 2e gedeelte verteld door een senior SAE docent. Hij zal je alles vertellen over Advanced Mixing Techniques, gebruikmakend van DAW Pro Tools 7.3.

De workshop duurt in totaal 3 uur en wordt gehouden op donderdag 22 maart van 19:00 tot 22:00 uur in Bootleg DJ Cafe te Rotterdam.
Kosten zijn 15,- euro per persoon en er worden maximaal 45 personen toegelaten.
Inschrijvings- en betalingsinformatie vind je op www.bootlegdjcafe.com/tickets.html

Location

Bootleg dj café
Mauritsweg 33
Rotterdam, Nederland

http://www.bootlegdjcafe.com