Vorige editie van Metrotechno annuleerde Steve Rachmad maar werd hij succesvol vervangen door James Ruskin, die een stomende set bracht. Zoals beloofd zal Steve Rachmad er dus deze editie wél bij zijn!

Steve Rachmad, inmiddels 25 jaar werkzaam in de muziekbusiness, is wereldwijd bekend als techno dj / producer, gerespecteerd om zijn diepe, groovy sounds die naar indrukwekkende koorden, melodie & funk en soul neigen. Rachmad begon met dj-en op zijn 15de, zijn liefde voor muziek resulteerde uiteindelijk in een eigen studio. Hij bouwde in zijn carriëre zowel kwalitatief als kwantitatief een enorm oeuvre op. Tegenwoordig onderzoekt hij de grenzen van warme, levendige, non-static sounds met voornamelijk analoge apparatuur.

Metrotechno bestaat 5 jaar en heeft een stevige reputatie opgebouwd als het gaat over het combineren van nieuw talent met internationale techno-dj's. Op vrijdag 30 maart 2007 vindt de 12de editie van het bekende metrotechno plaats. De locatie is Cafe d’anvers, gekend tot over de grenzen heen.

Location

Café D'Anvers
Verversrui 15 - 2000
Antwerpen, België

Lineup

http://www.metrotechno.be