sneakerz 12-11-2005

Voor elke editie van Sneakerz probeert de crew een nieuw, verfrissent element toe te voegen aan het bestaande concept en keer op keer blijken zij hier in te slagen, getuige het feit dat alle voorgaande edities van Sneakerz in Panama (en andere lokaties) zeer succesvol en bovendien vrijwel altijd volledig uitverkocht waren.

Tijdens vorige edities werd er o.a. samengewerkt met de Nederlandse film ‘Flirt’ (met de sterren achter de bar!), het vierhoofdige collectief FreshCotton.com (die een speciale t-shirt expositie verzorgden) , De customisers van Leyp.com (die al twee keer hun nieuwste collectie gepimpte Nike’s aan het Sneakerz tentoon stelden) , De skateboard deck designer Tymen Visser exposeerde er zijn coolste decks, de kunstenaars van Artizmo lieten hun visie op de fusie tussen fotografie en digitale bewerking aan het Sneakerz publiek zien en er werd een heuse modeshow op Sneakerz georgansiseerd waarin jonge ontwerpers lieten zien dat design absoluut niet duur hoeft te zijn en je de ontwerpen direct van de modellen af kon kopen! Ook de hippe hairstylers van Parucci hebben tientallen Sneakerz bezoekers in de verschillende locaties de afgelopen maanden voorzien van een gratis fonkelnieuwe coupe!

Theater
In het theater heeft Sneakerz ervoor gekozen om deze editie maar liefst vier deejays op te stellen. De lekkerste house, de nieuwste producties en exclusieve edits worden in deze zaal gedraaid door de “Beste House deejay van Nederland” (winnaar Release Dance Awards) Erick E , Sneakerz regular Fedde Le Grand en Ricky Rivaro. Ook Lucien Foort (die sinds een aantal weken door BNN / Radio 3 is gecontracteerd voor het verzorgen van de “Los” dance show op de zaterdag avond- en nacht) is aanwezig achter de draaitafels.

Studio
De studio is het domein van Madskillz en D-Rasheed. De stijl van Madskillz (die al ruim 15 jaar in het dance circuit actief is) laat zich het best omschrijven als opzewepende, toegankelijke en ritmisch sterke sets met invloeden van electro en latin. D-Rashid is de man achter o.a. de populaire Salsa Lounge en Latin Rockers feesten. Een DJ en orginisator met een behoorlijke staat van dienst dus. Kom genieten in de studio van de latin en salsa sferen!

Restaurant
Het Panama restaurant, dat tijdens elke Sneakerz editie omgedoopt wordt tot de “urban eclectics” room, zal ook deze keer weer het domein zijn van William Shagspeare, resident in de Haagse One Four en inmiddels een graag geziene gast op vele feesten in het gehele land!

Doe mee en win een exclusief paar customised sneakers!
Foot Locker heeft voor het feest op zaterdag 12 november een leuke actie bedacht:
Win je eigen paar customised sneakers! Wat moet je daarvoor doen? Maak een foto waarin je jouw passion for sneakers aangeeft en upload deze naar www.sneakerpassion.com (online 7 november a.s.) of mms deze naar Foot Locker TV, gebruik hiervoor nummer 06-14938939. Zorg dat je de meeste stemmen krijgt en maak kans op een paar customised sneakers. Door te stemmen (via website of sms 4567) maak je tevens kans op gratis kaarten voor Sneakerz op 12 november a.s. Deze actie is speciaal bedacht voor Sneaker People zoals jij! Dus, grijp nu je kans en doe mee. Zorg bovendien, dat je het Sneakerz feest niet mist, want tijdens het feest wordt de hoofdprijs, een paar te gekke (en ter plaatse door de grafitti artist Oase) customised sneakers, uitgereikt!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl