los 18-11-2005

Het Paard Van Troje te Den Haag kan op vrijdag 18 november wel eens een warme bedoeling worden, als Laidback Luke, Roog & Victor Coral acte de presence zullen geven op het populaire LOS. De laatste editie van 16 september was om 1 uur uitverkocht en een daverend succes. Het is alweer de 4e editie van LOS dit jaar en daarmee de op één na laatste voor 2005. LOS is al twee jaar een vaste waarde van het Paard Van Troje en ook in november zal deze lijn van succes worden voortgezet. Deze editie is een unieke en zal extra groots uitpakken; ditmaal drie top deejays uit de Nederlandse scène en als muzikale toevoeging Rachel Grace. Deze violiste is een upcoming ster in Amerika, ze heeft verschillende speel stijlen en zal zich aanpassen aan de deejays. Eerder speelde ze al in de Panama, Paradiso en Supperclub.

Dit keer gaat LOS weer helemaal terug in de Glitter & Glamour dus kleed je als een ster. In deze wereld van glamour gaat het om limousines, glam cams, bontjassen, glittertopjes, hotpants, rode lopers, mooie mensen, mooie kleding en vooral veel en opvallende sieraden.
Beleef hoe de sterren leven voor één avond. Wordt achter na gezeten door de roddelpers en paparazzi, geef ze een vriendelijke lach, want voor je het weet sta je op de cover! En ondertussen laat je je heerlijk bedienen door één van de cocktail shakers. Een avond waar je zult stralen als echte ster…..

Roog is uiteraard aanwezig voor de vertrouwde LOS klanken en is inmiddels bijna een resident van LOS, waar Roog is is het feest, en daar kan de organisatie geen genoeg van krijgen. De populaire deejay krijgt zowel inter - als nationaal de erkenning waar hij al jaren voor werkt. Namelijk zijn grote liefde muziek. Geen enkele andere deejay in Nederland wordt zo vaak geboekt in ons land mede omdat hij als geen ander weet welke platen je moet kiezen waarmee je een zaal LOS krijgt.
Laidback Luke is ook een bekent gezicht op LOS, hij is een door de wol geverfde deejay van de oude stempel, die zich overal en in elke omstandigheid kan redden. Met een onverwoestbaar doorzettingsvermogen heeft hij zich naar de top gewerkt en is hij al jaren 1 van de populairste deejays van Nederland. Een DJ van formaat die nationaal en internationaal naam en faam maakt met zijn draaikunsten.
Victor Coral hebben we nog niet eerder op LOS mogen zien, dé populaire resident van het bekende RUSH. Hij blijft aan de weg timmeren, de weg van de 'sexy, true House Music'. Zijn energieke muziekstijl kenmerkt zich door pompende deep grooves, Chicago, tribal en tech-house.Ook hij zal naar Den Haag afreizen om een verpletterende indruk achter te laten.

Het evenement van Soulmax staat bekent om zijn modieuze publiek en sterke en de opzwepende combinatie tussen deejays en live artiesten. Deze avond zal gehost worden door MC Vika Kova, zij zal ervoor zorgen dat het publiek flink opgepept wordt. Vika Kova heeft eerdere optredens op LOS gehad en staat bekent om haar aparte stem kleding style.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl
http://www.soulmax.nl