Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt zover. Na de verovering van de Randstad en het noorden is de stap naar het zuiden van het land genomen. 26 november start RUSH in Eindhoven in de net heropende en compleet verbouwde Effenaar. Er zal afgetrapt worden met dj’s Brian S. en Jaziah, madame fatale Nickie Nicole, bagitarist Gregorio, de 107Rockinn Fashion Crew en natuurlijk Victor Coral in zijn eigen home town!

“Ik heb het altijd een zeer goed idee gevonden om in Eindhoven te beginnen. Landelijk gezien is het echt een vooruitstrevende stad met een diverse en goed ontwikkelde jongeren cultuur. Daarom is hier is zeker een plekje voor RUSH,” aldus de van origine uit Eindhoven afkomstige Victor Coral. “De Effenaar is al sinds jaren een begrip daarom ben ik ook trots dat we uitgenodigd zijn om een avond neer te zetten. Ik denk ook dat we zeker op onze plaats zijn in de Effenaar want RUSH is toch kwaliteit, vooruitstrevend en met een edge. RUSH klonen zijn dan ook als paddestoelen uit de grond geschoten, maar wij zijn op dit moment alweer met heel andere dingen bezig.”

Om de maand zal er neergestreken worden in de Effenaar. Deze stap is de zoveelste in een reeks die nu al dik 4 jaar duurt. De club avond is begonnen als spin off op de donderdagavond van de legendarische Chemistry club avonden die iedere zaterdag avond Amsterdam op z’n kop zetten (op dit moment vindt de avond in Amsterdam overigens iedere laatste vrijdag plaats in club Panama). In een mum van tijd veroverde RUSH haar positie als heetste club avond en vormden zich dikke rijen voor de ingang. De award voor ‘club avond van het jaar’ kwam in 2003. Uitstapjes naar het strand volgden (o.a. Bloemendaal, ’s Gravenzande, Noordwijk en Bergen), ook werd vorige zomer Barcelona 2 keer aangedaan. Rotterdam werd de tweede stad met een terugkerende RUSH residency in de Off_Corso. Leeuwarden, Groningen en Den Haag volgden en nu dus ook Eindhoven, als eerste stad in het zuiden van het land.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl