Absolutely Stereo is op het moment Absolutely Hype in Rotterdam! Ook de tweede editie was volledig uitverkocht. Maarliefst 1200 die-hard Miss Monica fans genoten eerst van een geweldige "warm up" set van Natarcia, waarna Monica herself achter de decks verscheen en de zaal compleet los liet gaan. Wat een feest!

De volgende editie van Absolutely Stereo vindt plaats op zaterdag 19 november. Natuurlijk weer in thuishaven Off Corso in Rotterdam. Ook qua dj's zal het een Rotterdams onderonsje gaan worden. Guest dj is namelijk ditmaal één van Nederlands succesvolste dj's: Luciën Foort. Deze Rotterdammer is al sinds de jaren 80 actief in de vaderlandse dance-scene. Zo is hij verantwoordelijk voor de klassieker "Quadrophonia" uit 1989, een klapper die 16 jaar later nog regelmatig te horen is op de dansvloer! Als dj reist Foort heel de wereld over, deze zomer heeft hij o.a. gedraaid in Argentinië, Ibiza, Canada, Peru en Polen. In Nederland is hij een graag geziene gast in clubs als Now & Wow, Hotel Arena en Panama.

Main act van de avond is natuurlijk Miss Monica! Wat moeten we nog over deze dame zeggen? Met inmiddels twee uitverkochte edities van Absolutely Stereo achter de rug kunnen we gerust stellen dat haar populariteit groter is dan ooit. Met een perfecte mix-techniek en een waanzinnige platenkeus spreekt ze een zeer breed publiek aan. Al deze ingrediënten in combinatie met het fantastische publiek maken Absolutely Stereo tot wat het is. Een geweldige avond uit zonder poespas!

Op 19 november zullen Viccc en Desiray de muziek in de Off Corso Lounge verzorgen. Zij zullen weer zorgen voor relaxte, vrolijke, toegankelijke en dansbare loungemuziek.

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De dj's, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin' beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de dj's is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor
zich.

Meer info over het spectaculaire Absolutely Stereo in Off Corso is te vinden
op www.djmissmonica.nl

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.mawparty.nl