Wouter de Moor
Dit 22 jarig talent, gekenmerkt door een opzienbarende vingervlugheid over het dj meubel, maakt een bliksem carriere. Het juryverslag van zijn winnende set van de 'Grote Finale v/d TWSTd DJ Contest 2005' staat nog online maar verhaalt niet reeds gemaakte progressie. Het in techno gespecialiseerde bookingsbureau 'Freshtechno' neemt Wouter onder zijn hoede. Wouter kent geen grenzen, met gigs in Korea, Malta en binnenkort Sidney bewijst een voortvarende samenwerking tussen hem en Freshtechno. Er zitten altijd nieuwe projecten in de 'pipe-line' en hij vindt telkens een weg naar het publiek waarbij hij collega dj's en andere proffessionals al een aantal malen onthutst achterliet.

Gideon aka Phonopunk maakte naam in 2003 toen hij meedeed aan de Diesel-U-Music Award en deze bij unaniem jurybesluit wist te winnen. Hij kreeg een residentie bij Chemistry in de Escape op de maandelijkse Mainstage avonden en werd ook resident van het technofeest SouthSideGrooves waar hij achter de schermen ook organisatorisch bij betrokken is. Ook zijn losse boekingen gingen lopen en optredens op het Awakenings Festival, de Fast Forward Parade en specialistische techno evenementen als Tomorrow en Digit volgden. Inmiddels heeft Phonopunk zelfs twee boekingsbureaus achter zich staan. Ace Bookings en Fresh Techno.

2005 zal voor Phonopunk altijd te boek blijven staan als het jaar waarin hij weer terug ging naar de schoolbanken. Die van de Rockacademie welteverstaan. Hier wil hij zich muzikaal nog breder ontwikkelen. Hij heeft inmiddels alle nodige apparatuur in zijn bezit om zelf te kunnen produceren maar dat is niet genoeg, de muzikale verdieping ziet hij als een voorwaarde om tot hoge kwalitatieve prestaties te komen. Daarbij sluit hij de samenwerking met creatieve mensen om hem heen beslist niet uit. Met zijn generatiegenoot Wouter de Moor is Phonopunk bijvoorbeeld een aardig duo begonnen en de twee hebben al verscheidene malen samen achter de draaitafels gestaan, gewapend met laptop, CD-mixers en natuurlijk vier draaitafels. In de toekomst wil Phonopunk graag zijn eigen label runnen. Geen gemakkelijke opgave maar met zijn 24 jaar heeft hij nog alle tijd om dit te verwezenlijken.

Location

TWSTd
Weteringenschans 157
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.twstd.nl