los 16-09-2005

De line up van LOS op 16 september in het Paard Van Troje hoeft ditmaal geen introductie. Met Roog en Erick E heeft Soulmax de typerende opzwepende sexy housesound die het op het publiek wil loslaten. Beide jongens draaien door het hele land en behoren tot dé top house deejays van Nederland. Het is tevens één van de beste programmering uit de LOS historie, maar daar houdt het dit keer niet mee op! Naast deze overdonderende line up zal de avond worden aangevuld met drie andere bekenden uit de dansscène, MC & model Vika Kova, percussionist Norman Soares en VJ Fury. 1 ding is zeker, Den Haag is deze avond the place 2B! En dat voor maar 7,50 in de voorverkoop.

De van Rusland afkomstige Vika Kova is al bekend bij het grote publiek en heeft al meerdere performances op LOS gehad. Op het moment maakt zij furore in binnen en buitenland. Optredens op Mysteryland, Fast Forward, Innercity, niks is haar te gek. Maar ook veel buitenlandse gigs als Italië, Turkije, Ukraine en België. Niet alleen haar stem en uitstraling zijn top, maar ook haar manier van kleden is elke weer een grote verassing.
De altijd goedgemutste Norman Soares is waarschijnlijk de strakste percussionist van Nederland. Het is soms niet te onderscheiden of de trommelgeluiden van zijn hand komen of van de tracks van de draaitafels. Zijn performance zal de boel nog eens extra opzwepen.

Zet 16 september maar alvast in de agenda want deze avond wil je niet missen! Met deze grootse line up, de fantastische locatie en het geweldig mooie en modieuze publiek van LOS zal Soulmax en het publiek gaan zorgen voor een fantastische avond.

Uit ervaring verwacht Soulmax dat dit feest in de voorverkoop zal uitverkopen. Voor maar 7,50 kun snel je ticket online bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard Van Troje. Bij het Paard zijn de tickets zonder fee. De voorverkoop is begonnen!

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.soulmax.nl
http://www.paard.nl