puur 02-09-2005

Op 2 september bezet Puur op vrijdagmiddag weer het restaurant van Panama. Na een uitverkochte editie op 5 augustus gaat Blanco dit keer geen disco maar de house van toen en nu draaien met deejays Hoes Jr en DeepMac. Bij mooi weer zal het vernieuwde terras geopend zijn. En er is natuurlijk weer een speciaal menu dat toegang geeft tot het nachtprogramma: Funk’d met o.a Ron Carrol.

Op vrijdag 2 September start Puur op vrijdag middag in het restaurant van Panama, waarbij het concept ongewijzigd blijft. Er is een speciaal ‘Puur’ menu dat bestaat uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. Hoes Jr. zal tijdens en na het eten iedereen flink opwarmen voor de het muzikale hoofdgerecht van de avond. Voor de house classics heeft Blanco Producties nl. dj Deepmac uitgenodigd. Deze jongeman zette op 12 Augustus jl. nog de grote zaal van Panama in vuur en vlam op de maandelijkse ‘I Amsterdam’ avond met Junior Jack & Kid Crème.

Puur op vrijdagmiddag start om 17.00 uur. Vanaf 19.00 uur kan er voor ¤ 17,50 gegeten worden in het restaurant van Panama en geeft tevens toegang tot de club, waar als headliner Ron Carrol achter de draaitafels staat. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om te borrelen op het terras. Bij het eten heeft men ook meteen ook toegang heeft tot de club. Reserveren voor het eten kan op www.blancoproducties.nl.

Blanco Producties is begonnen met koninginnedag 8 jaar geleden vanaf een balkon. Een feest voor vrienden en vrienden van vrienden. De sfeer was dermate goed dat dit meteen een traditie werd en nam steeds grotere vormen aan. Met een oud en nieuw feest in 2001 dat binnen een dag was uitverkocht wist Blanco Producties zeker dat zij een grote groep achter zich hadden staan. Nu 4 jaar later heeft Blanco verschillende succesvolle concepten gelanceerd en het einde is nog steeds niet in zicht.

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

http://www.blancoproducties.nl