Een openlucht evenement in Nederland organiseer je met de wetenschap dat het weer kan tegenvallen. Om die reden tref je voorzorgsmaatregelen zoals onder andere tenten en in het ergste geval zelfs regenjasjes voor allebezoekers. Loveland had voor haar ‘10 YEAR ANNIVERSARY’ op zondag aanstaande overal rekening mee gehouden, behalve met de nawee├źn van een cycloon genaamd Harvey.
Het KNMI heeft voorspeld dat deze ongewenste gast dit weekend zal huishouden in ons land, met een neerslagkans van maar liefst 90% en gedurende de avond temperaturen rond 15 graden als gevolg. Loveland heeft om deze reden besloten de ‘10 YEAR ANNIVERSARY’ twee weken op te schuiven naar zondag 28 augustus 2005. De voorkeur ging uit naar een week opschuiven, echter voor dat weekend geeft de Gemeente Amsterdam geen vergunning af vanwege ‘Sail’ en een tekort aan Politie.
Enerzijds is dit de moeilijkste beslissing die de organisatie in het afgelopen decennium heeft moeten maken, anderzijds voelt het goed en logisch omdat de verwachte weersomstandigheden alles behalve bevorderlijk zijn voor het feestgevoel. Bovendien is er sprake van een luxe positie, Loveland heeft namelijk de mogelijkheid het jubileum te verplaatsen naar betere tijden. Dus worden er kosten nog moeite gespaard om de Lovelanders in het zonnetje zetten.
Deze actie heeft natuurlijk consequenties, de voornaamste hebben te maken met de verandering in de programmering. Na een dag de hele wereld te hebben gebeld, discussies te hebben gevoerd met dj’s, boekers, collega organisatoren, partners en Lovelanders ziet het eindresultaat er als volgt uit; Kevin Saunderson kan helaas niet aanwezig zijn, net als Axwell, Gregor Salto en Sebastien Leger. Maar er is goed nieuws; de artiesten die op de nieuwe datum wel optreden zijn van absoluut top niveau en evenaren zonder meer de kracht van het oorspronkelijke programma!

Met grote trots presenteert Loveland op zondag 28 augustus 2005:

Fire! Stage
Josh Wink (USA)
Dimitri
Marnix
Mustafa (USA)

T-Dansant arena
Robert Owens (UK)
Roog
Laidback Luke
Godard

Beach area
Hitmeister D
Sander Hucke

Behalve de datum en de programmering verandert er weinig, het jubileum van Loveland wordt nog steeds ‘het feest van het jaar!’. Wat er allemaal te doen is kun je bekijken op de website www.loveland.nl.
De entreekaarten blijven geldig! Mensen die op de nieuwe datum niet kunnen komen en reeds een entreekaartje hebben gekocht, kunnen uiteraard geld terug krijgen bij het voorverkoopadres waar het ticket is aangeschaft. Dit kan tot uiterlijk donderdag 18 augustus, 21.00 uur. Mensen die hun entreekaart willen inleveren en deze hebben gekocht via www.beep.nl kunnen een email sturen naar support@beep.nl.
Tot zondag 28 augustus!

Location

Sloterparkbad
President Allendelaan 3
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl