fantastic voyage part1 26-08-2005

PickUpClub presenteert op vrijdag 26 augustus Fantastic Voyage pt I: deel één van een drieluik van theaterfeesten i.s.m.Tank-FX uit Oberhausen. Fantastic Voyage is een tocht langs theater, muziek, dans en video op bijzondere, inspirerende locaties. Dit eerste deel vindt plaats op MotorSchiff Stubnitz, het drijvend cultuurplatform dat is aangemeerd aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

MotorSchiff de Stubnitz, een oude Oost-Duitse stalen vissersboot van 80 meter, lag in 2002 ook in Amsterdam en maakte destijds al naam met de ruige uitstraling in combinatie met een gedurfde, diverse programmering. De crew geeft ruimte aan locale organisaties om de boot te gebruiken voor interessante culturele evenementen. (www.stubnitz.com)

Het programma van PickUpClub’s Fantastic Voyage is een mix van theater, live-performances, electronische muziek, en live bands. Boarding Time 19.00, het programma gaat van start om 20h.00.

Een ticket inclusief de BodyLounge kost ¤ 12,50, exclusief ¤ 10,-, verkrijgbaar aan de boot.

Bereikbaarheid: pontje achter het Centraal Station richting NDSM [ +1 minuut lopen] of het Distelwegveer [+7 minuten fietsen]. Die laatste pont gaat de hele nacht door!

Location

MS Stubnitz

Nederland

Lineup

http://www.pickupclub.nl
http://www.stubnitz.com