sonic planet

Na een korte zomerpauze is er weer een nieuwe serie van de Sonic Planet feesten. De eerste editie staat meteen in het teken van een internationaal techno zwaargewicht. Speciaal voor Sonic Planet overgevlogen vanuit Zweden maakt Joel Mull zijn opwachting. Op 17 september zal de man uit Stockholm zijn kunsten in perron55_ vertonen..

Sonic Planet heeft inmiddels zijn naam gevestigd in het Limburgse uitgaansleven. De avonden staan garant voor een zeer goede sfeer, waarbij de aankleding van de zaal, licht en live VJ-beelden een grote bijdrage leveren aan een relaxte underground club sfeer. De avonden zijn het levende bewijs dat er met weinig, veel bereikt kan worden. Door de hechte samenwerking tussen perron55_ en een team van vrijwilligers straalt deze party van enthousiasme.

Om de maand maakt een grote (inter)nationale naam zijn (of haar) opwachting. De DJ's en live-acts die al op Sonic Planet hebben gestaan zijn o.a. Michel de Hey, Joris Voorn, Steve Rachmad, Miss Yetti, Lady Aida, Estroe, Shinedoe en Laidback Luke. De stijlen die tijdens de Sonic Planet avonden ten gehore worden gebracht variëren van funky house tot het diepere techno-werk.

De eerstvolgende editie van Sonic Planet met Joel Mull staat helemaal in het teken van een avond Zweedse techno. Mull is sinds midden jaren 90 actief als producer en internationale DJ.
Hij vestigde zijn naam op de technokaart met releases op invloedrijke platenlabels
als Jericho, Primevil en Adam Beyers Drumcode. Met Adam Beyer deed hij overigens ook
een aantal samenwerkingsprojecten. In 1998 richtte Joel zijn eigen label op: Inside Records.

In Nederland is Joel bekend van zijn DJ optredens in bekende clubs en festivals. Zo stond Mull in de Chemistry en op feesten zoals Solid Grooves, Awakenings en Dancevalley. Ook heeft hij zijn stempel weten te drukken met energieke back 2 back DJ sets samen met zijn vriend Steve Rachmad.

Joel Mull zal worden bijgestaan door Sonic Planet residents DJ’s: Tim Gaal en Funky Jo Zij zorgen voor de goede opbouw en een knallend einde. Deze avond is er een flinke dosis kwaliteitstechno uit Zweden te verwachten.

Voor diegene die niet onvermoeibaar zijn, en even willen bijkomen van het dancegeweld in de zaal, is er het chill-in café. Hier kan er in een intieme sfeer en in alle rust even worden bijgekletst en een cocktail gedronken bij de exclusieve cocktailbar. In het café staan resident DJ’s Makz, Placid en Zero garant voor een mix van dromerige minimal tot lekkere vocale house muziek.

Elke maand worden er Sonic Planet feesten georganiseerd in perron_55. Meer informatie hierover is te vinden op:
http://www.sonicplanet.nl
http://www.perron55.nl

Location

Perron 55
Kaldenkerkerweg 55
Venlo, Nederland

Lineup

http://www.sonicplanet.nl
http://www.perron55.nl