girls love djs 26-08-2005

Vrijdag 26 augustus is het zover! Na twee zeer succesvolle edities op de Republiek te Bloemendaal, zal de laatste gratis editie van deze zomer op Strand West worden gehouden. Met een overdonderende line-up aan DJ’s sluit Girls Love DJ’s de zomer af op het mooiste strand aan het IJ. We zijn weer terug in ons oude, vertrouwde stadje!

De BBQ’s staan klaar, het zand is geharkt en alle DJ’s zijn weer diep aan het nadenken over welke plaatjes ze ditmaal uit de kast zullen halen. Op vrijdag 26 augustus is iedereen welkom vanaf 14.00 uur, om lekker te chillen, drankjes te drinken, en om spelletjes te komen spelen (voetballen, badmintonnen, volleyballen etc.) Om 17.00 uur zal de BBQ worden aangestoken. Tegen een kleine vergoeding kan je een vorkje meeprikken.

Girls Love DJ’s heeft een zeer bijzondere line-up samengesteld. De muziekstijlen zijn wederom divers; Van house tot rock&roll, van hiphop tot classics, en van techno naar chansons en weer terug. Strand West gaat LOS!

De DJ’s van deze editie zijn: Marnix, Victor Coral & Philip Young, Mike van Loon & Leo van der Weijden, Pusha Mau, Rogor & Marcus, Phil Horneman, Dj Fluffer & Horace7 (Ruben van der Meer & Horace Cohen), Jeroen Nieuwenhuize, Cheesy Sva en uiteraard de Girls Love DJ’s residents Mr. Speak, Rubywax en Missinglinks. Verwacht niks, krijg alles!

Girls Love Dj’s is all about fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Het concept zit als volgt in elkaar; Iedere DJ draait zijn of haar eigen lievelings(dans)platen. Alles onder het mom van; Verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat! In korte sets van 45 minuten laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij simpelweg te vet vinden om niet te draaien!
Strand West is één van de nieuwste stadsstranden van Amsterdam en vrijdag 26 augustus is de perfecte dag om kijkje te komen nemen.

In geval van regen niet getreurd, er kunnen 600 man in de club naar binnen.

Location

Strand West
Stavangerweg 900
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.girlslovedjs.com
http://www.strand-west.nl
http://www.enterdexter.com