Klaar voor een spetterende zomer van formaat? Leg voor enkele weken die studieboeken en werk aan de kant en spendeer je kostbare zomerweekends dit jaar eindelijk aan iets nuttig! Zo strijkt Pro-jekt tijdens het tweede weekend van augustus neer in de Oostendse Hangaar 1 voor een heus 2-daags zomerfestival. Markeer alvast 13 & 14 augustus met grote stip aan in jullie agenda. Deze festivaleditie wordt dé grootste én indrukwekkendste Pro-jekt met een line-up om van te watertanden! Summer feels like techno!!

Naast het indrukwekkende industriële fabrieksgebouw van Hangaar 1, zal ook het complete terrein naast het pand ingepalmd worden door enkele duizenden dansende partyheads. Aangezien het station van Oostende slechts op enkele minuten wandelen ligt, hoeven deze zich alvast geen zorgen te maken om vlekkeloos on the spot te geraken. De trein stopt er bijna letterlijk voor de deur! Meer dan 30 techno-artiesten (DJ´s + live-acts), 4 verbluffende podia (2 indoor & 2 outdoor) én de nodige decibels zullen 2 dagen lang het Oostendse havengebied in rep en roer zetten.

Het startschot voor deze tweedaagse wordt op zaterdag 13 augustus rond de klok van 10 gegeven. Verdeeld over de 4 verschillende podia krijgen jullie namen zoals James Ruskin vs Oliver Ho, Ben Sims, Space DJ´z, Paul Langley, British Murder Boys, Oscar Mulero, Takaaki Itoh, Rumenige vs Loktibrada, Steve Rachmad & Christian Wunsch live te horen. Voor de bezoekers die vorig jaar ook al kwamen meefeesten, is het goed om weten dat het Outdoor-gedeelte nu ongeveer 10 keer groter zal zijn. Het plattegrond hieronder laat duidelijk zien dat er naast grotere en kleinere podia ook voldoende plaats voor bars, eetstandjes, chill-out zones, vestiaire-hokjes en sanitaire stops is voorzien!

Room 1
Paul Langley
British Murder Boys
Space dj'z
Ben Sims
James Ruskin vs Oliver Ho

Room 2
Christian Wunsch (live)
Takaaki Itoh
Oscar Mulero
Rumenige vs Loktibrada
Steve Rachmad

Location

Hangar 1
Stapelhuisstraat 8400
Oostende, België

Lineup

http://www.pro-jekt.be