warme Detroit techno
Bat Cave: City Sounds DJ Contest 2005

Steve Rachmad is dit jaar precies tien jaar actief als producer en DJ. Onder de namen Sterac (op het label 100% Pure), Tons Of Tones (Urban Sound Of Amsterdam), Rachmad Project (Outland), Parallel 9, Black Scorpio, Ignacio en Publiq Space werkt Rachmad aan diverse technostijlen. Ook op de labels M-Plant en R&S brengt hij platen uit. De Amsterdammer doet veel remixen. Rachmad lukt het om zowel stevige als gevoelsvolle techno te brengen.

DJ Noes is een technoautoriteit in Tilburg en omstreken. De DJ warmde eerder het publiek op bij grote jongens als Jeff Mills, Ben Sims en Ken Ishii. Toch vindt hij de tijd om geregeld TransistorXS en Local Clash te organiseren in 013. Sinds kort is hij medeprogrammeur van City Sounds.

Voor het derde jaar alweer organiseert City Sounds de DJ Contest. De winnaars van afgelopen twee edities zijn inmiddels goed bezig: een managementcontract en vele optredens in diverse clubs. Het prijzenpakket mag er ook dit jaar weer zijn: een openingsset tijdens Festival City Sounds en een kijkje in de keuken van Soundstream waar je ziet hoe vinyl geperst wordt en waar de winnaar zijn/haar eigen 12inch mag laten persen. Daarnaast krijgt de winnaar enkele mooie "Pirke's"; speciale LP frames om je mooiste 12inch in te lijsten. Freaky Records doneert voor alle finalisten enkele slipmatjes.
Deze eerste ronde zal de nadruk liggen op techno en electro. Kom kijken, luisteren en dansen op de beats van Brabants beste talenten!
Dit jaar voor het eerst ook een VJ Contest. Kijk op de site van City Sounds - zie de links - hoe je hieraan mee kunt doen.

Location

013
Veemarktstraat 44
Tilburg, Country object (1)

Lineup

http://www.013web.nl
http://www.citysounds.nl
http://www.djnoes.com
http://www.sterac.nl