deflect

As vrijdag zal de Arenazaal, in de City Hall (Utrecht), getuige zijn van de 1e editie van Deflect. Een Techno concept dat als pure liefhebberij is ontstaan en het vizier richt op internationale artiesten die niet vaak te bewonderen zijn in Nederland, gemixed met Nederlands talent. Verwacht duistere techno!

Letterlijk en figuurlijk ondergronds, en daar zal de muziek ook naar klinken. Akkachar zal de avond gaan inluiden met zijn diepe, atmosferische beats en industriële ritmes. Deze DJ/Producer is momenteel goed op weg zowel achter de decks als achter de computers en knoppen. Enkele releases zullen niet lang meer op zich laten wachten.

Vervolgens is het de beurt aan onze zuiderbuur Kemiko Surimi. In België een waar ‘Birmingham begrip’, voor Nederland een zeer aangename muzikale toevoeging. We zijn blij de primeur in huis te hebben en verwachten een optreden vol duistere klappers in combinatie met een sterke techniek.

Tijd voor Inigo Kennedy. Na een afwezigheid van maar liefst 6 jaar in Nederland kijken we ernaar deze ‘single minded Techno pioneer’ weer te kunnen bewonderen. Met bijna 100 releases op zijn naam, en labeleigenaar van zijn eigen Asymmetric, verwachten wij 2 uur lang een reis door de tijd - met zijn vingervlugge 3-decks techniek - van oud naar nieuw werk. We zijn erg trots deze naam in huis te hebben en verwachten een onvergetelijk explosieve set van hem te horen.

Hierna staat David Vriesenga aka Dystorsion voor de taak de donkere lijn van de avond door te trekken. Met zijn liefde voor de Engelse Techno in combinatie met snerpende hi-hats en Ambient soundscapes valt er een slepende, emotionele set van hem te verwachten.

Charlton heeft de eer gekregen deze avond op stijlvolle wijze af te sluiten. Deze doorgeslagen liefhebber van voornamelijk Japanse & Oostblok Techno neemt de term energiek serieus en dat valt zowel te zien als te horen. Als producer is hij momenteel druk in de weer met enkele releases. Binnenkort zal een release gezamenlijk met Bas Mooy in de schappen liggen en zijn eigen label Braindrain zal ook niet lang meer op zich laten wachten. Als laatste DJ zal hij ervoor zorgen dat de deuren om 06.00 uur met een voldaan gevoel gesloten kunnen worden.

In de Lounge kan men lekker afkoelen met een drankje in de hand onder het genot van experimentele electronische geluiden op de achtergrond.

Timetable:

23.00/00.30 > Akkachar
00.30/01.30 > Kemiko Surimi
01.30/03.30 > Inigo Kennedy
03.30/04.30 > Dystorsion
04.30/06.00 > Charlton

Tickets kunnen gereserveerd worden via tickets@deflect.nl . Er is geen voorverkoop, kaarten zijn op de bewuste avond aan de deur verkrijgbaar voor 9 euro.

De ingang is aan de kant van de Arenazaal! Oftewel, voor de Winkel van Sinkel met de trap aan het water naar beneden …. Tot dan!