XL logo

Komende weken staan er weer leuke dingen op het programma van discotheek de XL in Amsterdam. Namen als Ferry Corsten, Tomcraft, Johan Gielen & Yves de Ruyter zullen de revue passeren.

De komende tijd wordt er aan de Amsterdamse Jan van Galenstraat bij XL flink uitgepakt. Zo zijn er dit weekend Ferry Corsten en Spider. Ferry Corsten of te wel System F, de man die Nederland internationaal op de kaart zette met "Out of the Blue" en daarna nog verantwoordelijk voor vele hits waaronder recentelijk "Punk". En Spider, mede-oprichter van XL, die momenteel scoort met zijn nieuwe plaat "Stuck Inside". Dat belooft een avondje zweven van de bovenste plank te worden.
Die week erna op 1 maart is Tomcraft te gast samen met Johan Gielen. Tomcraft ons allen bekend van de wereldwijde clubhit "loneliness" en Johan Gielen van meerdere knallers zoals "Twisted".
Op 8 maart brengt Yves de Ruyter weer een bezoek aan de Amsterdamse club. Iedereen die er vorige keer bij was zal zich nog goed kunnen herinneren hoe het dak er af ging toen deze belg achter de draaitafels
plaats nam. Uiteraard zal er iedere week weer veel entertainment zijn en zal VJ Phase One de visuals verzorgen. De nieuwe website ( www.xtralarge.nl) die afgelopen dinsdag af zou zijn is een paar dagen vertraagd en komt binnenkort on-line.

22 feb Ferry Corsten, Spider, Marc van Bekkum

1 mrt Tomcraft, Johan Gielen, Misja Helsloot

8 mrt Yves de Ruyter, Precision, The Freak, Marc van Bekkum