Dit weekend staan de Kiss en On op het programma van de Off Corso in Rotterdam. Het feest Kiss is natuurlijk vanwege valentijnsdag en zal in samenwerking zijn met het Rode Kruis Nederland. On staat in het teken van 'The night of Motorcity Detroit part 5'.

Kiss | vrijdag 14 februari | 23.00 uur | 10 euro
Een speciale KISS Valentijns editie: 'Make Love Not War', in samenwerking met het Rode Kruis Nederland. Kom samen bij Off_Corso, met of zonder Valentijn, en wordt geliefd door het fameuze Kiss leger. Deze
soldaten zijn hier om de vrede te bewaren en de liefde in stand te houden. Dit doen zij o.a. met veel lekkere & funky muziek! In de grote zaal de wereldberoemde Gangsta of Love: Rokstar Dim Browski en een speciaal optreden van TDLC. In de lounge gaat het valentijnsfeest door met DJ's TjonLoveOn, Peoples, Wannabe A Star en Miss B-Have.

On | zaterdag 15 februari | 23.00 uur | 12 euro
Deze zaterdag is het tijd voor 'The night of Motorcity Detroit part 6'. Met een line-up waar je weer u tegen zegt. OCTAVE ONE - LIVE [430 WEST, USA], LORNE 'KSR' BURDEN en JOACHIM [ON resident]. Octave One, welbekend van de knaller van 2002 'Blackwater'. Echter, Octave One bestaat al vanaf 1989. Hun eerste release 'I Believe' werd opgepikt door Derrick May en uitgebracht op zijn label. De Burden broers hebben daarna hun eigen 430 Water label opgezet. Laatste release van de familie op dit label was de compilatie '430
West presents part II: Back to the rhythm', aan elkaar gemixt door de jongste telg, Lorne. Joachim, geen familie van, draait ook in main hall.
In de lounge het love2party dj team, met DJ's Sandeep en Little Tim.
http://www.clubon.nl