Eau Dance Theatre logo

Deze dance classics avond zal op 28 februari 2003 plaatsvinden in «O» Dance Theatre Den Haag. Ditmaal zullen DJs Ron McDonald, Dim en Peter van Leeuwen de beste dance classics uit de jaren '70 en '80 draaien.

Van Michael Jackson tot Donna Summer, van Wham! tot KC and the Sunshine Band; tijdens Boogie Wonder Nights zijn ze allemaal te horen! Vrijdag 28 februari organiseert «O» Dance Theatre wederom een editie van deze populaire dance classics avond.

De bezoekers van eerdere edities zijn zeer enthousiast over Boogie Wonder Nights. In haar korte geschiedenis heeft «O» Dance Theatre al enkele grote artiesten mogen ontvangen zoals Ferry Maat (Soulshow), Edwin Evers (Radio 538) en The Time Bandits (I’m Specialized In You’).
Deze editie is ook de verlichte dansvloer (zoals die te zien was in Saturday Night Fever) terug van weggeweest. Om helemaal in de sfeer te komen zal «O» Dance Theatre feestelijk worden aangekleed en worden er zelfs afro-pruiken uitgedeeld!
In de line up vinden we DJs Dim, Ron McDonald en Peter van Leeuwen. Zij zullen de gaafste platen uit de jaren 70 en 80 draaien!
Velen zullen Ron McDonald nog kennen van de zondagavonden in discotheek ‘De Marathon’. Daarnaast was gevierd DJ bij Radio Stad Den Haag en leverde hij muziek aan voor de Soulshow van Ferry Maat. Net als toen importeert Ron nu nog steeds muziek uit de hele wereld. Boogie Wonder Nights is zeer blij met de terugkomst van DJ Dim. Hij weet als geen ander voor de perfecte sfeer te zorgen. Een voorbeeld hiervan is Koningennacht 2001, toen hij op Het Plein in Den Haag 10.000 man uit hun dak liet gaan.

28 februari openen de deuren tot het Boogie-paleis zich om 22.00. Kaarten zijn te koop bij de Haagse Courant Bespreekbureau, Melody Maker en Rhythm Import. Kaarten kosten €9,- in de voorverkoop en €11,- aan de deur. Voor meer informatie, kijk op de internetsite van «O» Dance Theatre, www.eau.nl.