Vrijdag 14 februari, valentijnsdag, zal de datum zijn dat het feest Electroluv plaatsvindt in Club Stalker in Haarlem. Hoofdacts op deze avond zijn Abraxas & Kid Goesting, dus verwacht vrijdag een mix van house, techno, electro en aanverwante dansbare stijlen.

Abraxas maakte deel uit van het legendarische Fierce Ruling Diva. Onder deze naam
scoorden zij in het begin van het house tijdperk enkele hits waarvan de bekendste zijn Believe in me en Atomic. Abraxas werd ook aangestoken door het electro virus, maar hij draait vooral de electroclash variant.
Electroclash is vaak net iets meer een crossover van stijlen als house, newbeat, disco, rock en techno als het meer puristischer electro. Samen met KidGoesting is hij resident van Club Divine en draaiden ze onder andere in
Paradiso met The Hacker. Ook Abraxas is bezig met een eigen label wat gelieerd zal zijn aan Club Divine. Tevens zijn er vergevorderde plannen voor en electroclash comeback van Fierce Ruling Diva.
KidGoesting is een oude bekende in de Amsterdamse electro scene. Zo'n vijf jaar geleden begon hij met twee vrienden het electro deejay collectief _xerox. Ze organiseerden feesten in het Amsterdamse underground circuit. Op een gegeven moment werd de electro sound hipper en hipper en werden ze opgemerkt door zalen als Paradiso en Mazzo. Daarnaast hebben ze altijd hun eigen 'thuishonk' gehouden, de dinsdag avond in Vaaghuyzen. Inmiddels is het collectief uit elkaar gevallen en heeft KidGoesting een maandelijkse avond in Paradiso en is hij resident deejay bij Club Divine, een wekelijkse, gay minded, electro avond in Mazzo. Zijn stijl is te omschrijven als electro, electroclash, house en disco. Inmiddels heeft hij o.a. in de USA, Frankrijk en België gedraaid en zijn z'n mixen terug te vinden op de vpro site www.3voor12.nl Ook runt KidGoesting zijn eigen BlackLabel Records wat
gedistribueerd wordt via Rushhour Amsterdam. De derde release (van Comtron, wat bestaat uit leden van Bastian) is inmiddels een feit.
Dus verwacht vrijdag een mix van house, techno, electro en aanverwante dansbare stijlen.
OPEN 00.00 - 05.00
PRICE EURO 7
EURO 4 TILL 01.00