Aankomende zaterdag, 15 februari, zal Lucien Foort discotheek de Nightlive in Maastricht bezoeken in verband met zijn Slice CD promotion tour.

Zaterdag 15 february: Clubgroove
Line up: Dj Lucien Foort (Slice tour), Base and Rossi (Residents)
Hosted by mc teace.

Lucien Foort is een van Nederlands meest gewaardeerde progressive dj’s. Hij heeft een hele muzikale achtergrond aangezien hij al op jonge leeftijd vele instrumenten wist te bespelen en vele jaren op muzikale scholen zat. Ook begon hij al op jonge leeftijd met draaien en de eerste club waar hij speelde was Club Carrerra in Rotterdam. Naast het draaien is hij ook een groot producer. Hij deed al vele remixen voor grote bekende labels zoals Bedrock, Positiva, 3 Beat, Cyber recs en React. Zijn Funk Function producties zijn vaak gelicenseerd voor vele mix compilaties van o.a. Sasha, Nick Warren, Dave Seaman en Seb Fontaine. Hij draaide al in alle grote clubs in Engeland en speelde onlangs nog op Dancevalley
waar hij een fabuleuze set neerzette. Dit optreden in Nightlive staat in het teken van zijn Slice cd tour!
Naast Lucien draaien de bekende residents Base en Rossi weer. Een perfect duo dat bij deze avond absoluut onmisbaar is. Base die ook mede met zijn progressive draaistijl goed in het straatje van Lucien past en Rossi die de avond perfect weet af te sluiten!
Open: 23.00 – 6.00 uur
Entreeprijs: 9 euro