Na een zeer geslaagd festival keerde Awakenings terug naar het NDSM-warehouse. Dimi, Rachmad, Christian Wünsch, Adam Beyer, Chris Liebing en Misstress Barbara waren geboekt om er weer een mooi feest van te maken.
De avond begon voor ons niet zo goed. Net de boot gemist en daardoor pas kwart voor één binnen. Steve Rachmad was al een tijdje aan het draaien en het klonk erg lekker. Gelijk lekkere stevige platen à la Rachmad, maar helaas viel de drukte meer op! Links vooraan waar we altijd 'meeten' was het belachelijk druk. In plaats van massaal te dansen leek het nu wel op een avond-vierdaagse waarvan begin- en eindpunt voordurend verwisselden.
Ook het geluid was nog niet optimaal waardoor er nog meer mensen richting de box verplaatsten. Hierdoor kon ik niet optimaal genieten van de set van Wünsch die ik voor het eerst live hoorde. Het klonk super, maar elke keer als ik aan het knallen was, liep er weer iemand tegen me aan…
Na Wünsch hebben we dan ook maar besloten om rechts achter bij de box te gaan staan en daar was het gelukkig wat rustiger. Ook hadden we vanaf hier een geweldig zicht op de super vette lasershows en konden we makkelijk even gaan chillen op de tribune. Tot halverwege de set van Adam Beyer was het geluid alleen heel slecht. Het leek wel of iemand per ongeluk de mute knop had ingedrukt. Na een fluitconcert werd hier wat aan gedaan het geluid steeg naar acceptabele hoogte en iedereen ging weer los!
Adam Beyer en Chris Liebing samen op 6 decks klonk beter dan met oud en nieuw maar voor mij nog steeds niet echt overtuigend. Doordat het voor zo druk was en ik bijna de hele avond achteraan heb gestaan, heb ik van de video beelden niet heel veel meegekregen, maar wat ik zag, zag er goed uit! Op een levensgroot (breedbeeld) scherm achter de dj's werden wisselend beelden door de vj's en van de dj's in actie getoond.
Misstress Barbara sloot lekker af en eindelijk was het wat minder druk en het geluid top! Het kan natuurlijk altijd harder, maar ik heb het liever iets te zacht dan te hard.
Al met al een geslaagde nacht, maar dit kwam meer door de gezelligheid en de vele bekenden. Na awake nog heerlijk ge-aftered bij Michael en uiteindelijk pas om 19u gaan slapen… Vita e Bella! :D

Welkom op...Steve RachmadLucky Victor ;)LasersApplaus voor Steve RachmadChristian WünschRecordpoging Ballonnen kapotmakenWünschNDSMDe Chill-tribuneDikke lasershow!Met dank aan Hugo :)LasersMaren, Bob en ChrisNDSMKitty en Bob -> goed bezig :)Geert, Maren en MichaelNDSMYapper en GijsBob en MikeMike wordt "gevoed"Chillen op de tribuneMisstress BarbaraLasersNDSMLasersMaren en CarolineRinske, Maren, Mike & CarolineWil je op de foto terwijl je een ijsje eet??Stoere man! :pMisstress BarbaraMisstress BarbaraParty PeopleMisstress BarbaraMichael