Awakenings Logo

ADAM BEYER & CHRIS LIEBING op 6 decks zal waarschijnlijk het hoogtepunt worden van weer een bijzondere aflevering van Awakenings. Met de wonderschone #1 female technodj MISSTRESS BARBARA en de eerste liveset van nieuwe held CHRISTIAN WUNSCH in nederland, zal dit weer zo'n nacht worden die als legendarisch de historie ingaat! Natuurlijk ontbreekt onze resident STEVE RACHMAD niet. DIMI maakt zijn debuut.

Extreme videoshow
Iedereen weet dat dj's zoals MISSTRESS BARBARA, ADAM BEYER en CHRIS LIEBING mixtechnisch tot de wereldtop behoren.
We zullen dit laten zien door de beelden van hun draaikunsten te filmen en rechtstreeks te tonen op een enorme videowall!
Ook hebben we 3 vj's geselecteerd die een vj-battle zullen aangaan. Iedere vj krijgt twee sets van 45 minuten om zijn kunsten te tonen. De 3 vj's zijn:

MAX-A-VISION (Peter Rubin (USA), 1941) is de onbetwiste Godfather en guru binnen de vj-wereld. Deze legendarische New Yorker die al als vj actief is sinds de jaren zeventig hebben jullie wellicht al eens aan het werk gezien in de gashouder of b.v. op Mayday, waar hij ook ieder jaar weer de show steelt.

TARANTULA (Yafit Taranto (I), 1977). Deze schone Italiaanse is een snel rijzende ster binnen de internationale vj-scene. Je kent haar beelden wellicht van de Traffic of Voltt feestjes en ze was dit jaar de absolute topper op Lowlands.

CHAOMETRIC (Peter Leeuwerink (NL), 1970). startte zijn visuele kruistocht in het collectief 'California' maar is op de solotour met 'een grote bak mayhem'. Doet ook serieuzere klussen zoals vorig jaar bij de opening in het Van Gogh museum (Van Gogh/Gaugain) en binnenkort in de nieuwe kerk op muziek van Bach.

Time-table
22:00 - 24:00 Dimi
24:00 - 01:30 Steve Rachmad
01:30 - 02:30 Christian Wunsch
03:30 - 04:30 Adam Beyer en Chris Liebing
04:30 - 05:30 Chris Liebing
05:30 - 07:00 Misstress Barbara

Location

NDSM Docklands
Neveritaweg 15
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.awakenings.nl