Een festival met zowel Dance als Pop muziek, oftewel het feest Dancepop. Dit evenement vond plaats vlak onder Arnhem naast de Rijkewoerdse Plassen (Elst). Verdeeld over 2 dagen zouden onder andere Kevin Saunderson, Zuco 103, Hybrid, Armin van Buuren en vele anderen optreden.

Dag 1 was het wat minder druk, maar toen vond ik Hybrid wel erg vet!
Dag 2 heb ik helaas niet veel van meegemaakt omdat een reisgenote al snel ziek werd. Daarom daar heb ik daar ook geen foto's van.

Bewolkt en nog rustig aan het begin van de dagMark van Dale mocht openenEen van de vele orange fotografen die rondliepenPartypeopleSmirnoff Ice dance areaOok hier was het nog niet zo drukBavaria Stage tijdens SoulvationSoulvationSoulvation + 2e zangeresBenny RodriguesBenny Rodrigues met de lichten vol openMark van Dale draaide daarna opnieuwMark van DalePartypeopleHybrid (live)Hybrid (live)weinig mensen kwamen op hun act afOok hier hadden ze de coca cola chill hoekMarco V in de spotlightDe net getrouwde Marco V :DLichtshow tijdens Armin van BuurenArmin in de verte :)PartypeopleMidden van de dance tentWat drukker tijdens het optreden van KosheenKosheen (live)Nick Bracegirdle (Chicane)