4 Elements was een echt Crew-uitje!
Wouter, Ference, Rimski, Dennis en ik waren naar de Ahoy gegaan. Het was een feest waar ik veel over had gehoord (positief en negatief) maar nog nooit was geweest. Hoog tijd dus om zelf te gaan kijken.
We waren vrij laat in Rotterdam en toen was de parkeer garage van de Ahoy helaas al vol. We konden gelukkig gratis in de buurt parkeren. We moesten ook een tijdje in de rij staan bij de garderobe dus Yousef was al bijna klaar met draaien toen we eenmaal binnen waren.
Na Yousef hebben we Chicane, John Digweed, Sister Bliss, Energy Dai, Darren Emerson en Michel de Hey gehoord.
't Was een gezellige avond waar vooral DJ's Emerson, Digweed en de Hey indruk maakten!
Een uitgebreid report van Goedie vind je hier.
UDC bedankt voor de perskaarten!

De binnenkomstEarth zaalBreezer girlsYousefYousefWouter, Rimski en FerenceParty PeopleWater-zaalParty peopleChicane live @ mainstageParty peopleChicaneChicaneAir zaalChicaneChicaneChicaneAir zaalAir zaalParty PeopleParty PeopleGroovetrackers :: crewParty peopleAir zaalJohn DigweedJohn Digweed @ mainstageJohn DigweedAir zaalJohn DigweedSister Bliss neemt het over van DigweedLasersParty peopleAir zaalLasersWouter en RimskiEnergy DaiEnergy DaiEnergy DaiEnergy Dai @ Fire zaalWater zaalEen kijkje achter de schermen bij de VJDarren Emerson en Terra DevaNog een kijkje achter de schermenDarren Emerson en Terra DevaDarren EmersonDarren EmersonSisters!LasersLasers @ Air zaalMichel de HeyMichel de HeyMichel de HeyAir zaal gaat los!Lieverd! ;)