Voor de laatste editie van Integrate waren we met de trein naar Den Haag! Alleen dacht de NS daar anders ove want wegens werkzaamheden waren we een half uur later. De binnenkomst leek vlot te verlopen tot we gefouilleerd moesten worden. Er werd erg goed gecontroleerd! Een vriend van mij stond zelfs op z'n blote voeten zijn sokken uit te schudden! :\\ De bewaking was overigens wel vriendelijk.
We kwamen binnen bij Slam, maar liepen vrij snel door naar de electro zaal. Daar draaide Serge. De kleine zaal was erg gezellig en de electro was heerlijk om binnen te komen. Toen naar de mainstage waar de slam dj's nog steeds bezig waren. Ze draaide omstebeurt in plaats van op zes decks zoals op Chesterfield Labelland. Misschien was dat wel de reden dat ik ze deze keer wat minder vond draaien. Wel lekker, maar niet super. Legowelt daarentegen vond ik wel heel vet! Echt super lekkere electro en (zoals gezegd) een hele goede sfeer! Na Legowelt weer terug naar de main voor Umek. Het begin boeide mij niet zo (of moest ik even wennen?) maar het eind van zijn set knalde behoorlijk!
Steve Rachmad sloot de avond af, en dat viel zeker niet tegen! Lekker diepe platen en als afsluiter zijn eigen productie Filtermadness.
Al met al was het dus een super geslaagd feestje met veel leuke mensen!
Goedie's report vind je hier.

Yno bedankt!

Binnenkomst met Slam en vette visuals :)Where emotions mix up with TechnologySergeArt50% SlamMainMainVisuals by FreaxowArea 2Area 2Niks van gemerkt :)LegoweltLegowelt LiveArea 1Area 1Terry Toner vs. Herr ArterRinske en BaukeUmekCharltonUmekArea 1Chris en BaukeUmek @ Area 1Vette visualsUmekArea 1Area 1YnoParty peopleChris en JudithParty peopleUmek en RachmadArea 1En het werd lichter en lichterArea 2Party peopleStefanie en BaukeLucas en DirkKimb, Michiel en KwabRinske, Judith en ikTsja... :)Pieter, Judith en RinskeEn het werd nóg lichter...Steve RachmadCharlton